Stats

TOP 5 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ;

Προσπαθείτε να χτίσετε μυς, αλλά δεν βλέπετε αποτελέσματα; Διαβάστε περισσότερα για τα κορυφαία 5 συμπληρώματα μυϊκής δόμησης για ταχύτερα κέρδη!

Κάντε μια βόλτα μέσα από το τμήμα κατάστημα στο Bodybuilding.com και θα δείτε τους τόνους των συμπληρωμάτων που αποσκοπούν στην οικοδόμηση άπαχου μυός και την αποκατάσταση του σώματος μετά από μια επίπονη προπόνηση. Ως επί το πλείστον, αυτά τα συμπληρώματα λειτουργούν καλά για τους ανθρώπους, αλλά όχι όλα τα συμπληρώματα δουλεύουν για όλους τους ανθρώπους. Λόγω της μοναδικής φύσης του σώματός μας, ορισμένοι αθλητές θα ανταποκριθούν διαφορετικά σε ορισμένα συμπληρώματα. Παρά τις διαφορές αυτές, υπάρχουν ορισμένα συμπληρώματα που δείχνουν το μεγαλύτερο όφελος και την μεγαλύτερη απόδοση σε όλη την έκταση. Εδώ είναι οι πέντε που νιώθω καλύτερα με την ανάπτυξη των μυών.
ΚΡΕΑΤΙΝΗ
Η κρεατίνη είναι μια φυσικά απαντώμενη ουσία στα μυϊκά μας κύτταρα, κυρίως γύρω από τον ιστό του σκελετικού μυός, όπου μπορεί να βρεθεί περίπου το 95% της προσφοράς κρεατίνης στο σώμα. Το υπόλοιπο αποθηκεύεται σε όλο το υπόλοιπο σώμα.

Αυτός ο φυσικά απαντώμενος μεταβολίτης έχει αναπαραχθεί ως μονοϋδρική κρεατίνη για σκοπούς διατροφής. Χρησιμοποιείται για κυψελοειδή παραγωγή ενέργειας και διαμόρφωση.

Τα πλεονεκτήματα της συμπλήρωσης κρεατίνης:

Η προώθηση της άπαχης σωματικής μάζας
Αυξημένος όγκος μυϊκών κυττάρων
Ταχύτερη ανάκαμψη μετά την προπόνηση
Αυξημένη αποθήκευση γλυκογόνου
Αυξήστε την απόδοση των μυών υψηλής έντασης
Οι αθλητές προτιμούν συνήθως την κρεατίνη όταν προπονούνται για το βάρος και το bodybuilding λόγω του γρήγορου ρυθμού με τον οποίο κατασκευάζεται η μυϊκή μάζα. Ομοίως, για πολλούς είναι εύκολο να σταματήσετε να παίρνετε κρεατίνη επειδή είναι φυσικά παραγόμενο από το σώμα. Όταν ένας αθλητής σταματήσει να παίρνει αυτό το συμπλήρωμα, τα επίπεδα κρεατίνης στο σώμα επιστρέφουν στο φυσιολογικό μέσα σε 3-4 εβδομάδες.

Συνιστώμενη δόση: 5-10 γραμμάρια. Πάρτε το ήμισυ της καθημερινής σας κατάστασης με το γεύμα σας πριν από τη προπόνηση και το δεύτερο μισό της καθημερινής σας κατάστασης με το κούνημα μετά την προπόνηση.

ΒΕΤΑ-ΑΛΑΝΙΝΗ
Αυτό είναι ένα φυσικό μη απαραίτητο αμινοξύ που εισέρχεται στο σώμα μέσω τροφίμων που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες όπως τα πουλερικά. Η βελτίωση της απόδοσης στην β-αλανίνη (ΒΑ) οφείλεται στην ικανότητά της να αυξάνει τα ενδομυϊκά επίπεδα καρνοσίνης. Αυτή η αύξηση της βήτα-αλανίνης μέσω της συμπλήρωσης υποδεικνύει ότι τα επίπεδα καρνοσίνης αυξάνονται κατά περισσότερο από 60% σε μόλις τέσσερις εβδομάδες.

Αυτό είναι σημαντικό, διότι κατά την άσκηση υψηλής έντασης το σώμα μας συσσωρεύει μεγάλη ποσότητα υδρογόνου που προκαλεί την πτώση του pH μας (κάνοντας πιο όξινο). Αυτή η οξίνιση (γαλακτικό οξύ) μπορεί να προκαλέσει σοβαρή κόπωση, να μειώσει τις μυϊκές επιδόσεις και να κλείσει τη νευρική κίνηση που μπορεί να προκαλέσει αποτυχία των μυών. Με τη διατήρηση αυξημένων επιπέδων καρωνοσίνης μέσω της συμπλήρωσης ΒΑ ένας κτηνοτρόφος είναι σε θέση να καθυστερήσει τη συσσώρευση υδρογόνου και την προκύπτουσα οξύτητα που μπορεί στη συνέχεια να καθυστερήσει την κόπωση των μυών και την αποτυχία.