Stats

Преглед на възможните странични ефекти на соматодрол

Изграждането на мускулите е нещо, което всеки може да направи. Това е едно усилие, което мотивира много хора да стават всеки ден. Колкото по-голямо Ви се вижда, толкова по-мотивирано ще бъде не само да тренирате, но и да опитате различни добавки. Има няколко на пазара, които могат да помогнат да се изгради мускулна маса, но никой, който да ви помогне, както продукт, наречен соматодрол. Ето преглед на това, което този продукт ще направи, а също така и соматодрол странични ефекти, които може да имате, като използвате този продукт редовно.

Какво съдържа соматодрол за Вас

Тя е в състояние да ви помогне чрез стимулиране на производството на растежен хормон в организма. Растежният хормон, наричан също соматодрол, се произвежда от хипофизната жлеза. Това е хормон, който инструктира организма да попадне в прекомерно шофиране по отношение на клетъчното производство и други функции, които тялото прави редовно. Това всъщност увеличава способността ви да изграждате мускули, възстановявате се от тренировките си и ще ви даде повече енергия, точно както сте били в състояние да преживеете, когато сте били тийнейджър. Причината, поради която тийнейджърите имат толкова много енергия, е, че HGH се движи през вените им. Тялото им е подложено на много стрес, а този стрес на промяната, тъй като те стават възрастни, подтиква хипофизната жлеза да произвежда значителни количества соматотропин. Това ще инструктира черния дроб да произведе IGF-I, като започне процеса на достигане на най-високото ниво на развитие на тялото. По отношение на възрастен, който има достъп до същото количество хормон на растежа, ако работите редовно, всичко това растеж ще отиде в мускулите ви.

Соматодрол нежелани реакции

Основната нежелана реакция, която ще почувствате, е прекалено много тестостерон да тече през тялото ви, страничен продукт на соматотропина във вените ви. Твърде много тестостерон означава, че вашите промени в настроението ще се влошат, вероятно да ви накарат да се ядосвате или да се чувствате разочаровани много лесно, подобно на това, което се случва, когато хората редовно приемат стероиди. Докато сте на велосипед, като не вземате този месец след месец, не трябва да имате проблеми със страничните ефекти. Това е малка цена, която трябва да платите за целия мускулен растеж, който ще постигнете, и колко по-добре тялото ви ще се чувства и изпълнява в резултат на това, че HGH е на по-високи нива във вашата система.