Stats

TOP 5 KIEGÉSZÍTŐK A GYORS GYÖNGYSZERŰSÍTÉSRE?

Izgatni próbálsz, de nem látsz eredményeket? Olvassa el a top 5 izomépítő kiegészítőt a gyorsabb nyereség érdekében!

Vegyél egy sétát a Bodybuilding.com áruház szakaszán és látni fogsz tonna olyan kiegészítőket, amelyek a sovány izomépítést célozzák, és egy testmozgás után helyreállítják a testet. A kiegészítők többnyire jól működnek az emberek számára, de nem minden kiegészítés működik minden ember számára. Testünk egyedülálló jellege miatt egyes sportolók különféle kiegészítőkre reagálnak. E különbségek ellenére számos kiegészítő van, amelyek a legnagyobb előnyöket és a legtöbb visszatérést mutatják a fórumon. Itt vannak az ötnek, akiknek az izomnövekedéssel jobban érzem magam.
KREATIN
A kreatin természetes állapotban lévő anyag az izomsejteken belül, elsősorban a vázizom szövet körül, ahol a test kreatinellátásának körülbelül 95% -a megtalálható. A maradékot a test többi részében tárolják.

Ez a természetben előforduló metabolit kreatin-monohidrátként jelenik meg táplálékkiegészítő célokra. Ezt a sejtek energiatermelésére és modulációjára használják.

A kreatin-kiegészítés előnyei:

A sovány testtömeg támogatása
Fokozott izomsejt-térfogat
Gyorsabb edzés utáni helyreállítás
Fokozott glikogén tárolás
Növelje a nagy intenzitású izomteljesítményt
A sportolók általában a kreatin szintet előnyben részesítik a súlygyorsítás és testépítés során, mivel az izomtömeg gyors ütemben épül fel. Hasonlóképpen sokan számára könnyű abbahagyni a kreatin szedését, mert természetesen a szervezet termeli. Amikor egy sportoló abbahagyja ezt a kiegészítést, a test kreatinszintje 3-4 héten belül visszatér normális állapotba.

Ajánlott adagolás: 5-10 gramm. A napi kiszolgálás felét az edzés előtti étkezéssel és a napi második felét az edzés után rázza meg.

Béta-alanin
Ez egy természetben előforduló, nem esszenciális aminosav, amely a szervezetbe jut, olyan élelmiszerek révén, amelyek gazdag fehérjében, mint a baromfi. A béta-alanin (BA) teljesítménynövekedése annak köszönhető, hogy növeli a karnozin intra-muszkuláris szintjét. Ez a növekedés a béta-alanin kiegészítésen keresztül azt sugallja, hogy a karnozinszintek több mint 60% -kal emelkednek négy hét alatt.

Ez azért fontos, mert a nagy intenzitású testmozgás során testünk nagy mennyiségű hidrogént halmoz fel, ami pH-értékünk csökkenését okozza (ami savasabbá válik). Ez a savanyítás (tejsav) súlyos fáradtságot okozhat, csökkentheti az izom teljesítményét, és leállíthatja azt az idegi meghajtást, amely az izomzat kudarcát okozhatja. A karnozin fokozott szintjének fenntartása a BA kiegészítésen keresztül egy testépítő képes késleltetni a hidrogén felhalmozódását és az így keletkező savasságot, ami később késleltheti az izomfáradtságot és a kudarcot.