Stats

10 moduri de a câștiga musculare

10 moduri de a construi musculare mai repede
Vedeți rezultate mari făcând mici trucuri pentru antrenament, dietă și stil de viață.

9 killer moduri de a obține musculare natural!
Obosit de a fi cunoscut sub numele de "tip slab"? Încercați apoi aceste 9 sfaturi pentru a câștiga mușchii pentru a vă combate metabolismul rapid și a obține masa dorită!
Astăzi vreau să vă împărtășesc câteva sfaturi despre cum să câștigi în greutate. Acum vă avertizez că acest lucru este pentru tipul cu adevărat slăbănog căutând să câștige într-adevăr greutate, deoarece abia au carne pe oasele lor. Știu cum este atunci când simți că ai mâncat tot timpul și nu ai nimic de arătat. Am fost acolo. Înțeleg, de asemenea, sentimentele pe care le simți când oamenii încep să te supărească, pentru că poți să mănânci orice vrei și să nu câștigi vreodată un kilogram. Ei nu-și dau seama că pentru băieții slabi, acesta este un blestem mai mult decât este uneori o binecuvântare.

Totuși, și eu disprețuiesc oamenii spunând că au "încercat totul, dar nimic nu funcționează". Aceasta este cea mai mare minciună de care trebuie să vă opriți să vă spuneți. Poate ați încercat câteva lucruri, dar credeți-mă, tocmai ați încercat încă lucrurile potrivite. Iată 9 sfaturi care vă vor ajuta să începeți să câștigați greutate în cel mai scurt timp. Acestea sunt sfaturi pe care le-am folosit personal și garantează că vor lucra pentru dvs.

Aici sunt top 9 sfaturi pentru a câștiga greutate:

Sfat 1. Trenul sub o oră

Ar trebui să păstrați oricare dintre programele pe care le faceți nu mai mult de o oră de durată. Asigurați-vă că vă concentrați pe menținerea intensității ridicate, mai degrabă decât prin tragerea antrenamentului. În plus, nu există studii care să ateste că sesiunile de antrenament maraton sunt mai bune pentru creșterea musculară. Concentrați-vă pe menținerea perioadelor de odihnă sub un minut și limitați discuțiile mici cu alți membri ai sălii de sport.
Sfat 2. Asigurați-vă un obicei

Asculta, stiu la inceputul postului, am fost de acord cu problema ta, dar sunt si aici sa spun, Suck It Up. Pot să vă spun că pentru a câștiga în greutate, trebuie să vă concentrați asupra faptului că mesele voastre sunt mai degrabă un obicei decât o gândire ulterioară. Corpul tău este pre-programat cu dispoziția ta genetică. Și în cazul tău, ai un metabolism foarte rapid care digeră și arde calorii rapid. Concentrați-vă pe faptul că aveți 5-6 mese calde-dense pe zi, distanțate la 2-3 ore distanță, astfel încât corpul dumneavoastră să fie în mod constant prevăzut cu ceva pentru a metaboliza și a construi musculare.

Calcularea consumului dvs. caloric și defalcarea cu macronutrienți!

Sfat 3. Opriți utilizarea de suplimente

Am fost în pantofii tăi și nu pot conta de câte ori am căzut pradă industriei suplimentului. Trebuie să înțelegeți că un supliment este exact așa cum înseamnă numele ... O SUPLIMENTARE. Nu vă va face sau vă veți rupe câștigurile în sala de gimnastică. Singurele suplimente pe care le recomand sunt pulberea de proteine ​​și, probabil, unele Gatorade după antrenamente.

Sfat 4. Luați-o ușor

Ca tipi naturali slabi, trebuie să nu mai mișcați atât de mult. Este doar o parte din ceea ce sunteți, dar s-ar putea să vă distrați sau să vă mișcați mult în timpul zilei. Învață să te relaxezi puțin mai mult și să încerci să limitezi activitatea în afara sălii de gimnastică cât mai mult posibil în afara sală de gimnastică, astfel încât energia ta să fie folosită.

Sfat 5. Înțelegeți excedentul caloric

Acesta este un alt lucru, eu sunt foarte obosit de auz. "Nu contează ce fac sau ce mănânc, nu pot câștiga greutate". Am auzit de nenumărate ori și sunt aici să vă spun că ești mort greșit. E în regulă, pentru că am spus același lucru până am realizat adevărul. Majoritatea oamenilor cred că mănâncă foarte mult și poate că ești. Dar indiferent de ceea ce mănânci, dacă nu câștigi, nu mănânci suficient. De cele mai multe ori, ar trebui să reevaluezi și dieta ta și să te concentrezi pe alimente bogate în calorii. Dar trebuie să mănânci mai mult dacă nu câștigi.

De asemenea, atunci când vă schimbați compoziția corpului, va trebui să "forțați" lucrurile puțin. Corpul tău nu vrea să se schimbe și nu are grijă să câștige în greutate. Trebuie să-l "coaxi" și, uneori, poate fi puțin inconfortabil.

Sfat 6. Focus pe progresie

După cum sa menționat mai sus, antrenamentele ar trebui să fie cu adevărat sub o oră dacă chiar și asta. Dar principalul principiu de a lua acasă este să vă asigurați că progresați la un antrenament. Este atât de simplu, dar totuși mulți oameni o înșală. Ei au pus în volum mai mult și mai mult până la antrenamente lor sunt la aproximativ 2 ore.

Acum, unele lucruri pentru a lucra pentru un timp și puteți vedea unele rezultate. Dar dacă doriți să câștigați în greutate, vă recomandăm să vă concentrați asupra progresului fie în numărul de repetări, fie în creșterea în greutate în cadrul programului dvs. principal. La fel ca supraalimentarea, și acest lucru va fi greu și va cere să vă împingeți la limită.

Sfat 7. Modificați intervalul Rep la fiecare 3-4 săptămâni

Cu excepția cazului în care veți obține câștiguri mari și veți progresa ca și cum nu vă faceți griji, aș sugera să modificați intervalul rep la fiecare 4-6 săptămâni pentru a evita platourile. Schimbarea gamei de replici va face organismul să se adapteze la noul stres, folosindu-vă pentru a câștiga o greutate sub formă de mușchi.