Stats

ТОП 5 ДОБАВКИ ДЛЯ ПРИСКОРЕННЯ М'ЯЗА GAIN?

Ви намагаєтеся наростити м'язову масу, але не бачите результати? Читайте на 5 кращих м'язи будівлі добавки для більш швидкого прибутку!

Пройдіться по секції магазину на Bodybuilding.com і ви побачите тонн добавка, спрямованого до побудови м'язових і відновлення організму після напруженого тренування. Здебільшого, ці добавки працюють добре для людей, але не всі добавки працюють для всіх людей. Завдяки унікальній природі нашого тіла, деякі спортсмени будуть по-різному реагувати на деякі добавки. Незважаючи на ці відмінності, існує цілий ряд добавок, які показують найбільшу вигоду і максимальну віддачу в усіх напрямках. Ось п'ять я відчуваю себе найкраще працює з ростом м'язів.
креатин
Креатин є природним речовиною в наших м'язових клітин, в першу чергу навколо скелетної м'язової тканини, де приблизно 95 відсотків поставок креатин тіла можуть бути знайдені. Залишок зберігається протягом всього іншого тіла.

Це, природно, метаболіт відтворюється у вигляді моногідрату креатину для харчових цілей доповнення. Він використовується для виробництва клітинної енергії і модуляції.

Пільги креатину:

Просування м'язової маси тіла
Збільшення обсягу м'язової клітини
Більш швидке відновлення після тренування
збільшення глікогеноз
Збільшення високої інтенсивності продуктивності м'язів
Спортсмени, як правило, вважають за краще креатин, коли навчання ваги і бодібілдинг через швидкий темп, при якому м'язовій масі будуються. Крім того, для багатьох це легко припинити прийом креатину, тому що це природним чином виробляється в організмі. Коли спортсмен перестає приймати ці добавки, рівні креатину в поверненні тіла до норми протягом 3-4 тижнів.

Рекомендовані дозування: 5-10 грамів. Візьміть половину вашого щоденного обслуговування з попередньою тренуванням їжею і в другій половині вашого щоденного служить з тремтінням після тренування.

Бета-аланін
Це є природною несуттєвою амінокислотою, яка приходить в організм через продукти, які багаті білками, такі як домашня птиця. Підвищення продуктивності в бета-аланіну (БА) відбувається через його здатності збільшувати внутрішньом'язових рівні карнозина. Це збільшення бета-аланін за допомогою харчових добавок пропонує рівні карнозина підняті більш ніж на 60%, як швидко, як чотири тижні.

Це дуже важливо, тому що під час високої інтенсивності вправи наші тіла накопичувати велику кількість водню, який викликає наше падіння рН (в результаті чого ми стали більш кислим). Це підкислення (молочна кислота) може викликати сильну втому, зниження продуктивності м'язів, і вимкнути нейронний привід, який може змусити м'язовий відмову. Підтримуючи підвищений рівень карнозина через добавок BA культурист може затримувати накопичення водню і отриману кислотність, яка може згодом відстрочити м'язову втому і невдачі.