Stats

TOP 5 PIELIKUMI ātrākai muskuļu palielināšanās?

Vai jūs mēģināt veidot muskuļu, bet ne redzēt rezultātus? Lasīt par top 5 muskuļu ēkas bagātinātājiem ātrākai pieaugumu!

Dodieties pastaigā pa veikala sadaļā BodyBuilding.com un jūs redzēsiet tonnas bagātinātājus, kas vērsta pret ēkas liesās muskuļu un atjaunot ķermeni pēc spraiga treniņu. Attiecībā uz lielāko daļu, šie papildinājumi strādā labi cilvēki, bet ne visi papildinājumi strādāt visiem cilvēkiem. Sakarā ar unikālo raksturu mūsu ķermeņiem, daži sportisti būs atšķirīgi reaģē uz dažām piedevām. Neskatoties uz šīm atšķirībām, pastāv vairākas piedevas, kas parāda vislielāko labumu, un vislielāko atdevi visā kuģa. Šeit ir pieci es jūtos vislabāk darbojas ar muskuļu augšanu.
CREATINE
Kreatīns ir viela, kas dabiski atrodas mūsu muskuļu šūnās, galvenokārt ap skeleta muskuļu audos, kur var atrast aptuveni 95 procenti no ķermeņa kreatīna piegādi. Pārējā summa tiek glabāta visa pārējā ķermeņa.

Tas, protams, notiek metabolīts ir atveidots kā kreatīna monohidrāts par uztura bagātinātāju mērķiem. To izmanto šūnu enerģijas ražošanu un modulācijas.

Perks kreatīna papildus:

Veicināšana liesās ķermeņa masas
Palielināts muskuļu šūnu apjomu
Ātrāka pēc treniņa atgūšana
Palielināts glikogēnu glabāšana
Palielināt augstas intensitātes muskuļu darbību
Sportisti parasti dod priekšroku kreatīna kad svars apmācību un kultūrisms, jo straujā tempā, kādā muskuļu masa ir veidota. Tāpat daudziem tas ir viegli pārtraukt kreatīna, jo tas ir dabiski, ko ražo ķermeņa. Ja sportists pārtrauc lietot šo papildinājumu, kreatīna līmeni organismā normalizējas 3-4 nedēļu laikā.

Ieteicamais dozēšanas: 5-10 grami. Veikt puse jūsu ikdienas kalpo ar savu pirms treniņa miltu un otrajā pusē jūsu ikdienas apkalpo ar savu pēc treniņa sakrata.

BETA-alanīns
Tas ir dabīgi nav nepieciešama aminoskābe, kas nonāk organismā caur pārtiku, kas ir bagāti ar olbaltumvielām, piemēram, mājputnu. Darbības uzlabošanas beta-alanīna (BA), ir saistīts ar tās spēju palielināt iekšējo muskuļu līmeni Carnosine. Šī beta-alanīna pieaugums caur papildināšanu liecina Carnosine līmeņi tiek palielināts par vairāk nekā 60%, tik ātri, kā četras nedēļas.

Tas ir svarīgi, jo augstas intensitātes laikā izmantot mūsu iestādes uzkrāt lielu daudzumu ūdeņraža, kas izraisa mūsu pH nomest (kuru mēs kļūtu skābs). Tas paskābināšanās (pienskābe), var izraisīt smagu nogurumu, samazināt muskuļu darbību, un slēgt neironu disku, kas var piespiest muskuļu mazspēju. Uzturot paaugstināts Carnosine caur BA papildināšanu kultūrists spēj aizkavēt ūdeņraža uzkrāšanos un rezultātā skābumu, kas var pēc tam aizkavēt muskuļu nogurumu un neveiksmes.