Stats

TOP 5 papildai greičiau raumenų padidėjimas?

Ar Jūs bandote auginti raumenis, bet nematau rezultatų? Skaitykite top 5 raumenų stiprinimo papildų greičiau pelnas!

Pasivaikščioti parduotuvės skyriuje BodyBuilding.com ir pamatysite tonų papildų nukreiptos į statybos raumenų ir atkurti kūną po įtemptų treniruočių. Nes didžioji dalis, šie papildai gerai dirbti žmonėms, bet ne visi papildai dirbti visiems žmonėms. Dėl unikalios prigimties mūsų kūnuose, kai sportininkai bus skirtingai reaguoti į kai kurių papildų. Nepaisant šių skirtumų, yra papildų, kurie rodo didžiausią naudą ir daugiausiai grąžos per valdybos numeris. Čia yra penki jaučiuosi geriausiai veikia su raumenų augimui.
Kreatinas
Kreatinas yra natūrali medžiaga, per mūsų raumenų ląstelės, daugiausia aplink skeleto raumenų audinius, kur galima rasti apie 95 procentų organizmo kreatino tiekimą. Likusi dalis yra saugomi visoje kūną.

Tai natūraliai metabolitas buvo atkuriama kaip kreatino monohidrato maisto papildas tikslais. Ji naudojama korinio energijos gamybos ir moduliavimas.

Kreatino papildų privilegijos:

Liesos kūno masės skatinimas
Padidėjęs raumenų ląstelių tūris
Greičiau po treniruotės išsaugojimas
Padidėjęs glikogeno
Didinti aukštos intensyvumo raumenų veiklą
Sportininkai paprastai nori kreatino, kai svorio mokymo ir kultūrizmo nes sparčiai, kuriame raumenų masė yra pastatytas. Be to, daugeliui tai lengva nustoti vartoti kreatiną, nes jis natūraliai gaminamas organizme. Kai sportininkas nustoja vartoti šį papildą, kreatino kiekį organizme sunormalės per 3-4 savaites.

Rekomenduojama dozavimo: 5-10 gramų. Paimkite pusę dienos aptarnauti su savo pasirengimo treniruotės valgio ir antroje pusėje dienos tarnauja savo po treniruotės purtyti.

Beta-alanino
Tai yra natūraliai neesmines amino rūgštis, kuri ateina į organizmą per maisto produktus, kurie yra daug baltymų, pavyzdžiui, paukščius. Spektaklis stiprinimas beta-alanino (BA) yra dėl savo gebėjimo padidinti intramuskuliniam lygius karnozino. Tai beta-alanino padidėjimas per papildų rodo karnozino koncentracija yra iškeltas virš 60% taip greitai, kaip keturių savaičių.

Tai svarbu, nes per didelio intensyvumo pratybų mūsų kūnai sukaupti didelį kiekį vandenilio, kuris sukelia mūsų pH sumažėjimas (kuriuo mes tampame labiau rūgštus). Tai rūgštėjimas (pieno rūgštis) gali sukelti stiprų nuovargį, mažina raumenų veiklą ir uždaryti nervų diską, kuris gali priversti raumenų nepakankamumas. Išlaikant didesnių karnozino per BA papildų kultūristas gali atidėti vandenilio kaupimu ir gautą rūgštingumą, kuris gali vėliau, atidėti raumenų nuovargį ir nesėkmę.