Stats

TOP 5 SUPPLEMENTS ZA BRŽE PITANJE GLJIVE?

Pokušavate li izgraditi mišiće, ali ne i vidjeti rezultate? Čitajte na top 5 dodataka za izgradnju mišića za brže dobitke!

Prošetajte dijelom trgovine na Bodybuilding.com i vidjet ćete tona dodataka usmjerenih prema izgradnji mišića mišića i vraćanju tijela nakon napornih treninga. Većina tih dodataka dobro funkcionira za ljude, ali ne svi dopuni rade za sve ljude. Zbog jedinstvene prirode našeg tijela, neki će sportaši drugačije reagirati na neke dodatke. Unatoč tim razlikama, postoji niz dodataka koji pokazuju najveću korist i najveći povratak preko odbora. Evo pet osoba koje osjećam najbolje raditi s rastom mišića.
KREATIN
Kreatin je prirodna tvar unutar naših mišićnih stanica, prvenstveno oko koštanog mišićnog tkiva gdje se može naći oko 95 posto opskrbe kreatinom u tijelu. Ostatak se pohranjuje u ostatku tijela.

Ovaj prirodni metabolizam je reproduciran kao kreatin monohidrat u svrhu dijetetskih dodataka. Koristi se za proizvodnju i modulaciju stanične energije.

Prednosti kreatinskih dodataka:

Promicanje mršavih tijela
Povećan volumen mišića
Brži oporavak nakon vježbanja
Povećana pohrana glikogena
Povećajte performanse mišića visokih intenziteta
Sportaši obično preferiraju kreatin kada se treniraju i bodybuilding zbog brze tempom pri kojem se gradi mišićna masa. Isto tako, za mnoge je lako prestati uzimati kreatin jer prirodno proizvodi tijelo. Kada sportaš prestane uzimati ovaj dodatak, razina kreatina u tijelu se vraća u normalu unutar 3-4 tjedna.

Preporučeno doziranje: 5-10 grama. Uzmite polovicu dnevnog serviranja sa svojim obrokom prije treninga, a drugu polovicu dnevnog serviranja s tresenjem nakon treninga.

Beta-alanin
To je prirodno ne-esencijalna aminokiselina koja dolazi u tijelo kroz hranu bogatu bjelančevinama poput peradi. Poboljšanje performansi u beta-alaninu (BA) je zbog svoje sposobnosti povećanja intra-muskularne razine karnozina. Ovo povećanje beta-alanina kroz nadopunjavanje sugerira da su razine karnozina povećane za više od 60% u što kraćem roku od četiri tjedna.

To je značajno jer tijekom vježbanja s visokim intenzitetom naša tijela nakupljaju veliku količinu vodika koja uzrokuje pad pH (pri čemu postajemo sve kiseli). Ta zakiseljavanja (mliječna kiselina) mogu uzrokovati ozbiljne umor, smanjiti performanse mišića i ugasiti neuralni pogon koji može uzrokovati neuspjeh mišića. Održavanjem povišene razine karnozina kroz BA dopunjavanje, bodybuilder može odgoditi akumulaciju vodika i rezultirajuću kiselost koja može kasnije odgoditi umor i neuspjeh mišića.