Stats

TOP 5 SUPPLEMENTS FOR FAST MUSCLE GAIN?

Prøver du å bygge muskler, men ikke se resultater? Les videre for de 5 beste muskelbyggnadstilskuddene for raskere gevinster!

Ta en spasertur gjennom butikkdelen på Bodybuilding.com, og du vil se tonnevis av kosttilskudd rettet mot å bygge magert muskel og gjenopprette kroppen etter en anstrengende treningsøkt. For det meste fungerer disse kosttilskuddene godt for folk, men ikke alle kosttilskudd fungerer for alle mennesker. På grunn av kroppens unike natur, vil noen idrettsutøvere reagere annerledes på noen kosttilskudd. Til tross for disse forskjellene er det en rekke kosttilskudd som viser størst fordel og mest retur over hele linjen. Her er de fem jeg føler meg best med muskelvekst.
CREATINE
Kreatin er et naturlig forekommende stoff i muskelceller, hovedsakelig rundt skjelettmuskulaturvevet, hvor omtrent 95 prosent av kroppens kreatintilførsel finnes. Resten er lagret i hele kroppen.

Denne naturlig forekommende metabolitten har blitt reprodusert som kreatinmonohydrat til kosttilskudd. Den brukes til produksjon av cellulær energi og modulering.

Fordelene med kreatintilskudd:

Fremme av magert kroppsmasse
Økt muskelcellevolum
Hurtigere gjenoppretting etter trening
Økt glykogenlagring
Øk muskelytelsen med høy intensitet
Idrettsutøvere foretrekker vanligvis kreatin når vekt trening og bodybuilding på grunn av det raske tempoet der muskelmasse er bygget. På samme måte, for mange er det lett å slutte å ta kreatin fordi det er naturlig produsert av kroppen. Når en idrettsutøver slutter å ta dette tillegget, kommer kreatinivået i kroppen tilbake til normal innen 3-4 uker.

Anbefalt dosering: 5-10 gram. Ta halvparten av din daglige servering med din pre-workout måltid og den andre halvdelen av din daglige servering med trening etter trening.

Beta-alanin
Dette er en naturlig forekommende ikke-essensiell aminosyre som kommer inn i kroppen gjennom matvarer som er rike på protein som fjærkre. Resultatforbedringen i beta-alanin (BA) skyldes evnen til å øke intra-muskulære nivåer av carnosin. Denne økningen i beta-alanin gjennom tilskudd antyder at carnosinnivåene økes med over 60% i så raskt som fire uker.

Dette er signifikant fordi under kroppen med høy intensitet samler opp kroppen en stor mengde hydrogen, noe som gjør at pH-verdien minner (slik at vi blir surere). Denne forsuring (melkesyre) kan forårsake alvorlig tretthet, redusere muskelytelsen, og slå av nevrale drevet som kan tvinge muskelbrudd. Ved å opprettholde økte nivåer av carnosin gjennom BA-tilskudd, er en kroppsbygger i stand til å forsinke opphopningen av hydrogen og den resulterende surheten som senere kan forsinke muskelmasse og svikt.