Stats

TOP 5 SUPPLEMENTS kiiremini lihasmassiga?

Kas sa üritad ehitada lihaseid, kuid ei näe tulemusi? Loe edasi top 5 lihaste ehitamiseks toidulisandeid kiiremini kasu!

Jalutage läbi poest jaotises Bodybuilding.com ja näed tonni toidulisandeid suunatud poole hoone lihasmassi ja taastada keha pärast pingelist treeningut. Enamasti on need toidulisandid hästi inimestele, kuid mitte kõik toidulisandid tööle kõik inimesed. Tänu unikaalsele milline meie keha, mõned sportlased reageerida erinevalt mõned täiendused. Hoolimata neid erinevusi, on mitmeid toidulisandeid, mis näitavad kõige kasulikum ja kõige tulu kogu pardal. Siin on viis tunnen toimivad kõige paremini lihaste kasvu.
CREATINE
Kreatiin on kehaomane aine meie lihasrakkudes, peamiselt ümber skeletilihasekoesse kus umbes 95 protsenti keha kreatiin pakkumise võib leida. Ülejäänud on salvestatud kogu ülejäänud keha.

See looduslik metaboliit on reprodutseeritud nagu kreatiin monohüdraati toidulisand eesmärkidel. Seda kasutatakse rakuenergia tootmist ja modulatsiooni.

Perks kreatiinmonohüdraadi:

Edendamine lihasmass
Suurenenud lihasraku mahu
Kiirem pärast treeningut taastumise
Suurenenud glükogeenivarude
Suurendada kõrge intensiivsusega lihaste jõudlus
Sportlased tavaliselt eelistavad kreatiin kui jõutreening ja kulturismi, sest kiire tempo lihasmassi on ehitatud. Samuti paljud on lihtne lõpetada kreatiin, sest see on loomulikult toodetakse organismis. Kui sportlane lõpetab võttes seda täiendada, kreatiin taset organismis normaliseeruvad 3-4 nädalat.

Soovitan doseerimine: 5-10 grammi. Võtke pool oma igapäevast teenindavad oma pre-workout sööki ja teisel poolel oma igapäevast teenindavad oma trennijärgset värinat.

Beeta-alaniini
See on looduslikult esinev suitsetamine asendamatu aminohape, mis satub organismi toidu kaudu, mis on valgurikas nagu linnuliha. Täiustatud sooritusvõime beeta-alaniini (BA) on tänu oma võimele suurendada intramuskulaarene tasemed karnosiinia. See kasv beeta-alaniini kaudu täiendamine soovitab karnosiin taset tõstetakse 60% võrra nii kiiresti kui neli nädalat.

See on oluline, kuna ajal kõrge intensiivsusega teostada meie keha koguneda suur kogus vesinikku mis põhjustab meie pH langeb (kelles me muutuda happeline). See hapestumine (piimhape) võib põhjustada suurt väsimust, vähendab lihaste jõudlus ja sulgeda närvi autot, mis võib sundida lihaste jätmine. Hoides suurenenud karnosiinia läbi BA täiendamine kere on võimalik viivitada vesiniku kogunemist ja saadud happesus, mis võib seejärel lükata lihaste väsimus ja ebaedu.