Stats

TOP 5 SUPLIMENTE PENTRU GAIN MASCUL MAI BUN?

Incercati sa construiti muschi, dar sa nu vedeti rezultate? Citește mai departe pentru primele 5 suplimente de mușchi pentru câștiguri mai rapide!

Faceți o plimbare prin secțiunea de magazin de pe Bodybuilding.com și veți vedea tone de suplimente orientate spre construirea musculare musculare și restaurarea corpului după un antrenament intens. În cea mai mare parte, aceste suplimente funcționează bine pentru oameni, dar nu toate suplimentele funcționează pentru toți oamenii. Datorită naturii unice a corpului nostru, unii sportivi vor răspunde diferit la unele suplimente. În ciuda acestor diferențe, există un număr de suplimente care prezintă cel mai mare beneficiu și cele mai multe rentabilități de pe tablă. Iată cele cinci care mă simt cel mai bine cu creșterea musculară.
CREATINE
Creatina este o substanță naturală din interiorul celulelor noastre musculare, în primul rând în jurul țesutului muscular schelet, unde se găsește aproximativ 95% din cantitatea de creatină a organismului. Restul este stocat în restul corpului.

Acest metabolit natural a fost reprodus sub formă de creatină monohidrat pentru suplimente alimentare. Se folosește pentru producerea și modularea energiei celulare.

Beneficiile suplimentării cu creatină:

Promovarea masei corporale slabe
Creșterea volumului celulelor musculare
Recuperare mai rapidă după antrenament
Creșterea stocării glicogenului
Creșteți performanța musculară de înaltă intensitate
Sportivii preferă în mod obișnuit creatina atunci când antrenează greutate și culturism din cauza ritmului rapid la care este construită masa musculară. De asemenea, pentru mulți este ușor să nu mai luați creatină deoarece este produsă în mod natural de organism. Când un atlet oprește să ia acest supliment, nivelurile de creatină din organism revin la normal în decurs de 3-4 săptămâni.

Dozare recomandată: 5-10 grame. Luați jumătate din servirea zilnică a mesei de dinainte de antrenament și a doua jumătate a servirii zilnice cu tremurul dvs. după antrenament.

BETA-alanina
Acesta este un aminoacid non-esențial natural care intră în organism prin alimente bogate în proteine, cum ar fi păsările de curte. Îmbunătățirea performanței în beta-alanină (BA) se datorează capacității sale de a crește nivelele intramusculare de carnosină. Această creștere a beta-alaninei prin suplimente sugerează că nivelurile de carnosină cresc cu peste 60% în cel puțin patru săptămâni.

Acest lucru este semnificativ deoarece, în timpul exercițiilor de intensitate ridicată, corpurile noastre acumulează o cantitate mare de hidrogen care determină scăderea pH-ului (prin care devenim mai acide). Această acidificare (acid lactic) poate provoca oboseală severă, scăderea performanțelor musculare și oprirea mișcării neuronale care poate forța forța musculară. Prin menținerea nivelurilor crescute de carnosină prin suplimentarea BA, un culturist este capabil să întârzie acumularea de hidrogen și aciditatea rezultată, ceea ce poate, ulterior, să întârzie oboseala musculară și eșecul.