Stats

10 tapaa saada lihaksia

10 tapaa rakentaa lihaksia nopeammin
Katso suuria tuloksia tekemällä pieniä muutoksia harjoitteluun, ruokavalioon ja elämäntapaan.

9 tappaa tapoja saada lihas luonnollisesti!
Olet kyllästynyt tunnetuksi "laiha kaveri"? Kokeile sitten näitä 9 lihaksen vahvistamista vinkkejä taistelemaan nopeasta aineenvaihdunnallasi ja saavuttamaan haluamasi massa!
Tänään haluan jakaa kanssanne joitain laadukkaita neuvoja siitä, miten saada painoa. Nyt varoitan teitä siitä, että tämä on todella laiha kaveri, joka haluaa todella saada painoa, koska heillä on tuskin mitään lihaa heidän luistaan. Tiedän, millaista on, kun tuntuu syömästäsi koko ajan ja sinulla ei ole mitään näytettävää. Olen ollut siellä. Ymmärrän myös tunteita, joita sinusta tuntuu, kun ihmiset alkavat riistellä sinua, koska voit syödä mitä haluat ja ettet koskaan saisi puntaa. He eivät ymmärrä, että laihoja kavereita kohtaan tämä on kirous enemmän kuin on siunaus ajoittain.

Kuitenkin myös halveksin ihmisiä, jotka sanovat, että he ovat "yrittäneet kaikkea, muttei mitään, toimii". Tämä on suurin valhe, jonka täytyy lopettaa kertominen itsellesi. Olet ehkä yrittänyt muutama asia, mutta luotat minuun, et ole vielä kokeillut oikeita asioita. Tässä on 9 vinkkejä, jotka auttavat sinua alkamaan painonpidätyksen ilman aikaa. Nämä ovat vinkkejä, joita olen käyttänyt henkilökohtaisesti ja takaan, että ne toimivat puolestasi.

Tässä on paras 9 vinkkini voiton painoa:

Vihje 1. Harjoittele tunnin aikana

Sinun pitäisi säilyttää mikä ohjelma olet tekemässä korkeintaan yhden tunnin ajan. Varmista, että keskityt intensiteetin pitämiseen korkeammiksi kuin harjoittelun vetämisestä. Lisäksi, ei ole olemassa tutkimusta, joka kertoo, että maratonin harjoittelut ovat parempia lihasten kasvulle. Keskity lepojesi pitämiseen minuutin aikana ja rajoittakaa pieni keskustelu muiden kuntosalin jäsenien kanssa.
Vihje 2. Tee syöminen tapana

Kuuntele, tiedän tämän viestin alussa, että olin sympaattinen ongelmallesi, mutta olen myös täällä sanoa, Suck It Up. Voin kertoa teille, että kun painotat, sinun on keskityttävä tekemään ateriasi tavaksi pikemminkin kuin jälkivaikutelmana. Kehosi on esiohjelmoitu geneettisellä tavalla. Sinun tapauksessasi sinulla on erittäin nopea aineenvaihdunta, joka sulattaa ja polttaa kaloreita nopeasti. Keskity 5-6 kalorien tiheään ateriaan päivässä 2-3 tunnin välein, niin että kehosi saa jatkuvasti jotain metaboloitua ja rakentaa lihaa.

Laskeminen kalorien saanti ja makronutrient hajoaminen!

Vihje 3. Lopeta luottavaisuus lisäravinteisiin

Olen ollut kengissäsi, enkä voi luottaa siihen, kuinka monta kertaa olen joutunut täydentävään teollisuuteen. Sinun täytyy ymmärtää, täydennys on täsmälleen sama kuin nimi merkitsee ... LISÄVARUSTE. Se ei aio tehdä tai rikkoa voittoja kuntosalilla. Ainoat suositukset, joita suosittelen ovat proteiinipulverit ja ehkä jotkut Gatorade-harjoitukset.

Vihje 4. Take It Easy

Kuten luonnollisesti laiha kaverit, sinun täytyy lopettaa liikkuminen niin paljon. Se on vain osa sitä, kuka olet, mutta voit lievittää tai liikkua paljon päivässä. Opi rentoutumaan hieman enemmän ja yrittää rajoittaa toimintaa kuntosalin ulkopuolella mahdollisimman paljon, kun kuntosalin ulkopuolella on niin, että energiaa käytetään hyvään käyttöön.

Vihje 5. Ymmärrä Caloric Surplus

Tämä on toinen asia, josta olen hyvin kyllästynyt kuulemaan. "Ei väliä mitä teen tai mitä syön, en voi painostaa". Olen kuullut tämän lukemattomia aikoja ja olen täällä kerrottavaa, että olet kuollut väärin. Se on OK, koska itse asiassa sanoin samaa asiaa, kunnes tajusin totuuden. Useimmat ihmiset ajattelevat syövän paljon ja sinä vain voi olla. Mutta riippumatta siitä, mitä syöt, jos et saa, et syö riittävästi. Useimmiten sinun pitäisi arvioida uudelleen ruokavalio ja keskittyä enemmän kaloreita tiheä ruokia. Mutta sinun täytyy syödä enemmän, jos et ole saamassa.

Myös kun vaihdat kehon koostumusta, sinun täytyy pakottaa asioita vähän. Kehosi ei halua muuttaa, eikä se ole tärkeätä painoa. Sinun täytyy "koota" se ja joskus voi olla hieman epämiellyttävä.

Vihje 6. Keskity edistymiseen

Kuten yllä mainittiin, liikuntaasi pitäisi todella olla alle tunti, jos edes. Mutta tärkein ota kotiin periaate on varmistaa, että et edistynyt harjoittelussa. Se on niin yksinkertaista, mutta niin monet ihmiset ruuvattavat sen. He panostavat enemmän ja enemmän, kunnes heidän harjoittelunsa ovat noin 2 tuntia.

Nyt jotkut asiat toimivat jonkin aikaa ja saatat nähdä joitain tuloksia. Mutta jos haluat saada painoa, sinun on parasta keskittyä etenemiseen joko uudelleensyntymän määrässä tai pääohjelmaan nostavan painon kasvaessa. Aivan kuin ylensyönti, tämäkin on kova ja vaatii, että työnnät itsesi rajoihin.

Vihje 7. Vaihda Rep-alue 3-4 viikon välein

Ellet tee suuria voittoja ja edisty kuten kenenkään liiketoiminnan, suosittelisin vaihtomallin vaihteluväli 4-6 viikon välein tasoristeysten välttämiseksi. Rep alueiden muuttaminen tekee kehostasi sopeutumaan uuteen stressaukseen, jolloin lihasten paino lihotetaan.