Stats

TOP 5 SUPPLEMENTS FOR FAST MUSKEL GAIN?

Forsøger du at opbygge muskler, men ikke se resultater? Læs videre for de 5 bedste muskelbyggetilskud til hurtigere gevinster!

Tag en tur gennem butikssektionen på Bodybuilding.com, og du vil se tonsvis af kosttilskud rettet mod at bygge magert muskel og genoprette kroppen efter en anstrengende træning. For det meste fungerer disse kosttilskud godt for folk, men ikke alle kosttilskud virker for alle mennesker. På grund af vores organers unikke karakter vil nogle atleter reagere anderledes på nogle kosttilskud. På trods af disse forskelle er der en række kosttilskud, der viser den største fordel og den mest tilbagegang over hele linjen. Her er de fem, jeg føler mig bedst, med muskelvækst.
Kreatin
Kreatin er et naturligt forekommende stof i vores muskelceller, primært omkring skeletmuskelvævet, hvor ca. 95 procent af kroppens kreatinforsyning findes. Resten er opbevaret i hele kroppen.

Denne naturligt forekommende metabolitten er blevet reproduceret som kreatinmonohydrat til kosttilskud. Det bruges til cellulær energi produktion og modulering.

Fordelene ved kreatintilskud:

Fremme af magert kropsmasse
Forøget muskelcellevolumen
Hurtigere recovery efter træning
Forøget glycogenopbevaring
Forøg højintensiv muskel ydeevne
Atleter foretrækker typisk kreatin, når vægt træning og bodybuilding på grund af det hurtige tempo, som muskelmasse er bygget på. På samme måde er det for mange let at stoppe med at tage kreatin, fordi det produceres naturligt af kroppen. Når en atlet holder op med at tage dette tilskud, vender kreatiniveauerne i kroppen tilbage til det normale inden for 3-4 uger.

Anbefalet dosering: 5-10 gram. Tag halvdelen af ​​din daglige servering med din præ-workout måltid og anden halvdel af din daglige servering med din post-workout shake.

Beta-alanin
Dette er en naturligt forekommende ikke-essentiel aminosyre, der kommer ind i kroppen gennem fødevarer, der er rige på protein som fjerkræ. Resultatforbedringen i beta-alanin (BA) skyldes dets evne til at øge intra-muskulære niveauer af carnosin. Denne stigning i beta-alanin gennem tilsætning tyder på, at carnosinniveauerne øges med over 60% i så hurtigt som fire uger.

Dette er signifikant, fordi vores organer under højintensiv træning akkumulerer en stor mængde brint, hvilket får vores pH til at falde (hvorved vi bliver surere). Denne forsuring (mælkesyre) kan forårsage svær træthed, nedsætte muskelpræstationen og afbryde neurale drev, der kan tvinge muskelsvigt. Ved at opretholde forhøjede niveauer af carnosin gennem BA-tilskud er en bodybuilder i stand til at forsinke akkumuleringen af ​​hydrogen og den resulterende surhedsgrad, der senere kan forsinke muskel træthed og svigt.