Stats

10 τρόποι για να κερδίσετε μυς

10 τρόποι για να χτίσετε τους μυς πιο γρήγορα
Δείτε τα μεγάλα αποτελέσματα κάνοντας μικρά τσιμπήματα στην εκπαίδευση, τη διατροφή και τον τρόπο ζωής σας.

9 τρόποι δολοφόνος να κερδίσει φυσικά το μυ!
Κουρασμένος από το να είναι γνωστός ως «κοκαλιάρικο»; Στη συνέχεια, δοκιμάστε αυτές τις 9 μυϊκές συμβουλές για να καταπολεμήσετε τον γρήγορο μεταβολισμό σας και να επιτύχετε τη μάζα που θέλετε!
Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας ορισμένες ποιοτικές συμβουλές για το πώς να κερδίσω βάρος. Τώρα σας προειδοποιώ ότι αυτό είναι για τον πραγματικά κοκαλιάρικο άνθρωπο που θέλει να κερδίσει πραγματικά το βάρος επειδή μόλις έχουν κάποιο κρέας στα οστά τους. Ξέρω πώς είναι όταν αισθάνεσαι ότι τρώτε όλη την ώρα και δεν έχετε τίποτα να το δείξετε. Εχω πάει εκεί. Καταλαβαίνω επίσης τα συναισθήματα που αισθάνεστε όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να σας δυσανασχετούν επειδή μπορείτε να φάτε ό, τι θέλετε και να μην κερδίσετε ποτέ λίρες. Δεν συνειδητοποιούν ότι σε κοκαλιάρικο παιδιά, αυτή είναι μια κατάρα περισσότερο από ότι είναι μια ευλογία κατά περιόδους.

Ωστόσο, περιφρονούν επίσης τους ανθρώπους που λένε ότι «έχουν δοκιμάσει τα πάντα, αλλά τίποτα δεν λειτουργεί». Αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα που πρέπει να σταματήσετε να λέτε στον εαυτό σας. Μπορεί να έχετε δοκιμάσει μερικά πράγματα, αλλά με εμπιστευθείτε, απλά δεν έχετε δοκιμάσει τα σωστά πράγματα ακόμα. Εδώ είναι 9 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αρχίσετε να κερδίζετε βάρος σε ελάχιστο χρόνο. Αυτές είναι συμβουλές που προσωπικά χρησιμοποίησα και εγγυώμαι ότι θα λειτουργήσουν για εσάς.

Εδώ είναι οι κορυφαίες 9 άκρες μου για να αποκτήσω βάρος:

Συμβουλή 1. Εκπαιδεύστε κάτω από μια ώρα

Θα πρέπει να κρατάτε όποιο πρόγραμμα κάνετε σε διάρκεια όχι μεγαλύτερη από 1 ώρα. Βεβαιωθείτε ότι εστιάζετε στη διατήρηση της έντασης υψηλής και όχι στην άσκηση. Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία έρευνα που να λέει ότι οι συνεδρίες μαραθωνίου είναι καλύτερες για την ανάπτυξη των μυών. Επικεντρωθείτε στη διατήρηση των περιόδων ανάπαυσης κάτω από ένα λεπτό και περιορίστε τη μικρή συζήτηση με άλλα μέλη του γυμναστηρίου.
Συμβουλή 2. Κάντε το φαγητό μια συνήθεια

Ακούστε, ξέρω στην αρχή αυτής της θέσης ήμουν sympathetic στο πρόβλημά σας, αλλά είμαι επίσης εδώ για να πω, Suck It Up. Μπορώ να σας πω ότι για να κερδίσετε βάρος, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στο να κάνετε τα γεύματά σας μια συνήθεια και όχι μια σκέψη. Το σώμα σας έχει προ-προγραμματιστεί με τη γενετική σας διάθεση. Και στην περίπτωσή σας, έχετε ένα πολύ γρήγορο μεταβολισμό που χωνεύει και καίει θερμίδες γρήγορα. Επικεντρωθείτε στο να έχετε 5-6 θερμιδικά πυκνά γεύματα ημερησίως σε απόσταση 2-3 ωρών, ώστε το σώμα σας να είναι συνεχώς εφοδιασμένο με κάτι που μεταβολίζει και χτίζει τους μυς.

Υπολογισμός της θερμιδικής σας πρόσληψης και της μακροθρεπτικής ανάλυσης!

Συμβουλή 3. Σταματήστε να επικαλεστείτε συμπληρώματα

Έχω πάει στα παπούτσια σας και δεν μπορώ να υπολογίζω πόσες φορές έχω πέσει θύμα της βιομηχανίας συμπληρωμάτων. Πρέπει να καταλάβετε, ένα συμπλήρωμα είναι ακριβώς όπως το όνομα υπονοεί ... ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ. Δεν πρόκειται να κάνει ή να σπάσει τα κέρδη σας στο γυμναστήριο. Τα μόνα συμπληρώματα που προτείνω είναι σκόνη πρωτεΐνης και ίσως κάποια Gatorade μετά από προπόνηση.

Συμβουλή 4. Εύκολο

Ως φυσικά κοκαλιάρικο παιδιά, πρέπει να σταματήσετε να μετακινείτε τόσο πολύ. Είναι απλώς ένα μέρος του ποιος είσαι, αλλά μπορεί να ντροπιάζεσαι ή να παίζεις πολλά μέσα στην ημέρα. Μάθετε να χαλαρώσετε λίγο περισσότερο και προσπαθήστε να περιορίσετε τη δραστηριότητα έξω από το γυμναστήριο όσο το δυνατόν περισσότερο όταν βρίσκεστε έξω από το γυμναστήριο, έτσι ώστε η ενέργειά σας να τεθεί σε καλή χρήση.

Συμβουλή 5. Κατανοήστε το θερμικό πλεόνασμα

Αυτό είναι ένα άλλο πράγμα που είμαι πολύ κουρασμένος από την ακρόαση. «Δεν έχει σημασία τι κάνω ή τι τρώω, δεν μπορώ να κερδίσω βάρος». Έχω ακούσει αυτές τις αμέτρητες φορές και είμαι εδώ για να σας πω ότι έχετε πεθάνει λάθος. Αυτό είναι εντάξει, γιατί είπα πραγματικά το ίδιο πράγμα μέχρι να συνειδητοποιήσω την αλήθεια. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι τρώνε πολύ και ίσως να είναι. Αλλά ανεξάρτητα από το τι τρώτε, αν δεν κερδίζετε, δεν τρώτε αρκετά. Τις περισσότερες φορές, θα πρέπει να επανεκτιμήσετε τη διατροφή σας και να επικεντρωθείτε σε περισσότερα θερμιδικά πυκνά τρόφιμα. Αλλά πρέπει να τρώτε περισσότερα εάν δεν κερδίζετε.

Επίσης, όταν αλλάζετε τη σύνθεση του σώματός σας, θα χρειαστεί να «πιέσετε» τα πράγματα λίγο. Το σώμα σας δεν θέλει να αλλάξει και δεν ενδιαφέρεται να κερδίσει βάρος. Θα πρέπει να «ομοαξονικό» μαζί και ναι μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο άβολα.

Συμβουλή 6. Εστίαση στην εξέλιξη

Όπως προαναφέρθηκε, οι προπονήσεις σας θα πρέπει να είναι κάτω από μία ώρα, ακόμη και αυτό. Αλλά η αρχή κύριου παίρνει σπίτι είναι να βεβαιωθείτε ότι προχωράτε σε μια προπόνηση. Είναι τόσο απλά, όμως, τόσοι πολλοί άνθρωποι το βιδώνουν. Βάζουν περισσότερους όγκους και περισσότερο μέχρι να προχωρήσουν σε περίπου 2 ώρες.

Τώρα μερικά πράγματα να δουλέψουν για λίγο και μπορείτε να δείτε κάποια αποτελέσματα. Αλλά αν θέλετε να κερδίσετε βάρος, εσείς προτιμάτε καλύτερα να προχωρήσετε είτε στον αριθμό των επαναλήψεων είτε στην αύξηση του βάρους που έχει ανυψωθεί στο κύριο πρόγραμμα σας. Ακριβώς όπως η υπερκατανάλωση τροφής, αυτό επίσης θα είναι δύσκολο και απαιτεί από εσάς να ωθήσετε τον εαυτό σας στα όρια.

Συμβουλή 7. Αλλάξτε την εμβέλεια Rep κάθε 3-4 εβδομάδες

Αν δεν κερδίζετε μεγάλα κέρδη και προχωράτε όπως η επιχείρηση κανενός, θα πρότεινα να αλλάζετε το εύρος των rep ανά 4-6 εβδομάδες για να αποφύγετε τα οροπέδια. Αλλάζοντας το εύρος του rep θα κάνει το σώμα σας να προσαρμοστεί στο νέο stresscausing σας για να κερδίσει το βάρος με τη μορφή των μυών.