Stats

10 начина за натрупване на мускули

10 начина да изградите мускулите по-бързо
Вижте големи резултати, като направите малки ощипвания за вашето обучение, диета и начин на живот.

9 Killer начини да спечелите мускули естествено!
Уморен ли сте да бъдете известен като "кльощав"? След това опитайте тези 9 мускулни печалби съвети за борба с вашия бърз метаболизъм и постигане на масата, която искате!
Днес искам да споделя с вас някои качествени съвети за това как да наддават на тегло. Сега ви предупреждавам, че това е за наистина слаб човек, който иска наистина да наддаде, защото едва имат месо на костите си. Знам какво е, когато се чувствате като че ли ядете през цялото време и нямате какво да покажете за него. Бил съм там. Разбирам и чувствата, които изпитвате, когато хората започват да ви притесняват, защото можете да ядете каквото поискате и да не спечелите някоя килограма. Те не осъзнават това за слабите момчета, това е проклятие повече, отколкото понякога е благословение.

Но и аз презирам хората да казват, че са "опитали всичко, но нищо не работи". Това е най-голямата лъжа, която трябва да спрете да си казвате. Може да сте опитали няколко неща, но повярвайте ми, просто не сте опитали правилните неща още. Ето 9 съвета, които ще ви помогнат да започнете да печелите тегло в нито един момент. Това са съветите, които лично съм използвал и гарантирам, че ще работят за вас.

Ето моите топ 9 съвета за натрупване на тегло:

Съвет 1. Влак под час

Трябва да спазвате всяка програма, която правите, до не повече от 1 час. Уверете се, че сте съсредоточени върху запазването на интензивността, вместо да тренирате. Плюс това, няма изследвания, които да показват, че обучението по маратон е по-добре за мускулния растеж. Съсредоточете се върху поддържането на вашите почивки под една минута и ограничаване на малки разговори с други членове на фитнес залата.
Съвет 2. Направете Хранене навик

Слушайте, знам в началото на този пост бях съпричастен към вашия проблем, но аз също съм тук, за да кажа, Suck It Up. Мога да ви кажа, че за да наддават на тегло, трябва да се съсредоточите върху това, да направите храненето си навик, а не след това. Вашето тяло е предварително програмирано с вашето генетично настроение. И във вашия случай, имате много бърз метаболизъм, който бързо усвоява и изгаря калории. Фокусирайте се върху 5-6 калорични ястия дневно на разстояние от 2-3 часа, така че тялото ви да бъде постоянно снабдено с нещо, което да метаболизира и изгражда мускулите.

Изчисляване на вашия калориен прием и Macronutrient разбивка!

Съвет 3. Спрете да разчитате на добавките

Бях на вашите обувки и не мога да разчитам колко пъти съм паднал жертва на индустрията на добавките. Трябва да разберете, че добавката е точно както името предполага ... ДОПЪЛНЕНИЕ. Няма да правиш или да нарушаваш печалбите си в салона. Единствените добавки, които препоръчвам, са протеиновият прах и може би някои Gatorade след тренировки.

Съвет 4. Лесно е

Като естествено слаби момчета, трябва да спрете да се движите толкова много. Това е просто част от това кой си, но може да се дръпнете или да се движите много през деня. Научете се да се отпуснете малко повече и да се опитате да ограничите активността извън салона колкото е възможно повече, когато сте извън салона, така че енергията ви да бъде използвана добре.

Съвет 5. Разберете калоричния излишък

Това е друго нещо, което съм много уморен от слуха. "Независимо какво правя или какво ям, не мога да наддая на тегло". Чух това безброй пъти и аз съм тук, за да ви кажа, че сте мъртъв. Това е ОК, защото всъщност казах същото, докато не разбрах истината. Повечето хора мислят, че ядат много и просто може да бъде. Но независимо от това, което ядете, ако не печелите, не ядете достатъчно. Повечето пъти трябва да преоценявате диетата си и да се съсредоточите върху повече калорични плътни храни. Но трябва да ядете повече, ако не печелите.

Също така, когато променяте състава на тялото си, ще трябва да "насилвате" малко неща. Тялото ви не иска да се променя и не се грижи за натрупване на тегло. Трябва да го "коаксирате" и да, понякога може да е малко неудобно.

Съвет 6. Фокус върху прогресията

Както бе споменато по-горе, тренировките ви наистина трябва да са по-малко от час, дори и това. Но основният принцип на приемане вкъщи е да се уверите, че напредвате по време на тренировка. Това е толкова просто, но толкова много хора го забиват. Те пускат по-голям обем и повече, докато тренировките им са около 2 часа.

Сега някои неща да работят за известно време и може да видите някои резултати. Но ако искате да наддавате на тегло, по-добре е да се съсредоточите върху напредъка в броя на повторенията или увеличаването на теглото в основната си програма. Точно като преяждане, това също ще е трудно и ще ви накара да се придвижите до границите.

Съвет 7. Променете диапазона на Rep на всеки 3-4 седмици

Освен ако не постигате големи печалби и напредвате като никой, няма да ви предложа да променяте диапазона на репките на всеки 4-6 седмици, за да избегнете плата. Смяната на диапазона на репликите ще накара тялото ви да се адаптира към новия стрес, използвайки тежестта си под формата на мускули.