Stats

HIZLI KAS KAZANINA İLİŞKİN TOP 5 TAKVİYELER Mİ?

Kas inşa etmeye mi çalışıyorsunuz, ancak sonuçları görmüyor musunuz? Daha hızlı kazanımlar elde etmek için ilk 5 kas yapımı takviyeleri için okuyun!

Bodybuilding.com'daki mağaza bölümünde gezintiye çıkın ve yalın bir egzersiz sonrasında yağsız kas yapımına ve vücuda geri dönmeye yönelik tonlarca takviyeleri göreceksiniz. Çoğunlukla, bu takviyeleri insanlar için iyi çalışıyor, ancak tüm takviyeleri tüm insanlar için çalışmıyor. Vücutlarımızın eşsiz doğası gereği, bazı sporcular bazı takviyeleri farklı şekilde yanıtlayacaklardır. Bu farklılıklara rağmen, en büyük fayda ve en çok getiriyi gösteren bir takım takvimler var. İşte ben kas büyümesiyle en iyi çalışmayı düşünüyorum beş.
Kreatin
Kreatin kas hücrelerimiz içerisinde, esas olarak iskelet kası dokusu çevresinde, vücudun kreatin arzının yaklaşık yüzde 95'inde bulunabilen, doğal olarak oluşan bir maddedir. Geri kalanı vücudun geri kalanında depolanır.

Bu doğal olarak oluşan metabolit, diyet ilave amaçlı kreatin monohidrat olarak üretilmiştir. Hücresel enerji üretimi ve modülasyonu için kullanılır.

Kreatin takviyesinin ikramiyeleri:

Yalın vücut kütlesi tanıtımı
Artmış kas hücresi hacmi
Egzersiz sonrası kurtarma işleminin daha hızlı yapılması
Artan glikojen deposu
Yüksek yoğunluklu kas performansını artırın
Atletler, ağırlık kütlesinin yapıldığı hızlı adımdan dolayı ağırlık antrenmanı ve vücut geliştirmede genellikle kreatini tercih eder. Aynı şekilde birçokları için, kreatin almayı bırakmak kolaydır, çünkü doğal olarak vücut tarafından üretilmektedir. Bir sporcu bu takviye almayı bıraktığında, vücudun kreatin seviyeleri 3-4 hafta içinde normale döner.

Önerilen Dozajlama: 5-10 gram. Günlük egzersiz yemeğinizin yarısına ve egzersiz sonrası salla ile günlük porsiyonunuzun ikinci yarısına her iki yemeğinizin yarısını verin.

Beta-alanin
Bu, kanatlılar gibi protein açısından zengin gıdalar yoluyla vücuda giren doğal olarak gerekli olmayan bir amino asittir. Beta alanin (BA) 'deki performans artışı, karnozinin kas içi seviyelerini arttırma kabiliyetinden kaynaklanmaktadır. Ekleme yoluyla beta-alanin'deki bu artış, karbonhidrat seviyelerinin dört hafta kadar hızlı bir şekilde% 60'ın üzerine çıktığını düşündürmektedir.

Yüksek yoğunluklu egzersiz sırasında vücudumuzun pH'mızın düşmesine neden olan çok miktarda hidrojen biriktirmesi (böylece daha asidik hale geliriz) bu önemlidir. Bu asidifikasyon (laktik asit) şiddetli yorgunmaya, kas performansını düşürmeye ve kas başarısızlığını zorlayabilecek sinirsel sürücüyü kapatmaya neden olabilir. BA takviyesi yoluyla artan seviyede karnozin muhafaza ederek bir vücut geliştiricisi hidrojenin birikimini ve daha sonra kas yorgunluğunu ve başarısızlığını geciktirecek olan asiditeyi erteleyebilir.