Stats

ТОП 5 НАДОПЛАТЕ за бржи мисица?

Да ли покушавате да изгради мишиће, али не видим резултате? Читајте на за топ 5 мишића за изградњу додатака за брже добитке!

Прошетајте кроз делу продавнице на Дијета и видећете тона додатака усмјерених ка изградњи чисте мишићне масе и обнављање тело након напорног тренинга. У највећем броју случајева, ови додаци раде добро за људе, али не сви додаци раде за све људе. Због јединствене природе наших тела, неки спортисти ће различито реаговати на неке додатке. Упркос тим разликама, постоји велики број додатака који показују највећу корист и највише повратак преко одбора. Ево пет осећам најбоље раде са растом мишића.
креатин
Креатин је природни супстанца у нашим мишићних ћелија, пре свега око скелетних мишића ткива где се налазе око 95 одсто креатин снабдевања тела. Остатак се чува током остатка тела.

Овај природни метаболит је репродуковати као креатин монохидрат за дијететских сврхе додацима. Користи се за производњу ћелијске енергије и модулације.

Тхе Перкс оф креатин суплементације:

Промоција цисте телесне масе
Повећани обим мишићних ћелија
Брже после тренинга опоравак
Повећана складиштење гликоген
Повећање високог интензитета мишића перформансе
Спортисти обично воле креатин када тренинг са теговима и бодибилдинг због брзог темпа којим мишићна маса се гради. Исто тако, за многе је лако да престану да узимају креатин, јер је то природно производе у телу. Када спортиста престане да узима овај додатак, ниво креатина у телу повратак у нормалу у року од 3-4 недеље.

Препоручује Дозирање: 5-10 грама. Узмите пола ваш дневни служи са оброк пре тренинга и другој половини ваш дневни служи са после тренинга подрхтавања.

Бета-аланин
Ово је природни нон-есенцијална амино киселина која долази у тело преко храном која је богата протеинима попут живине. енханцемент Учинак у бета-аланин (БА) је због своје способности да повећа интрамускулаторном нивое Царносине. Ово повећање бета-аланин кроз допуну сугерише нивои Царносине се подигао преко 60% у брзо као четири недеље.

Ово је значајно јер је током високог интензитета остваре наша тела акумулирају велику количину хидрогена који узрокује наша пХ пад (чиме постајемо кисела). Ово закисељавање (млечна киселина) може изазвати озбиљне замор, смањити перформансе мишића, и затворио нервни погон који може да натера неуспех мишића. Одржавањем повећање нивоа Царносине кроз БА суплементације бодибилдер може да одложи акумулацију водоника и добијени киселост која може накнадно, одложи мишићног замора и неуспех.