Stats

Vaikutukset, arvostelut, hinta


Olet riippuvaisemmasta paremmasta lihasmassaa? Haluatko parantaa harjoittelutuloksia? Aloita lisäravinteet Somatodrolin kanssa. Tämä on ainoa tehokas valmistautuminen urheilijoille, mikä stimuloi lihaksen anaboliaa.
Somatodroli tulokset 3 kuukauden kuluttua!

Somatodroli ovat:

- enemmän painoa.
- korkeampi määritelmä,
-Tulokset nopeammin.

Salaisuus perustuu tehokkaaseen Somatodrolin ainutlaatuiseen ainesosien yhdistelmään, jotka luonnollisesti stimuloivat kahden avaimen hormonien tuotantoa - testosteronia ja HGH: ta. Ne ovat välttämättömiä vähärasvaisen lihasmassan rakentamiseksi.

SOMATODROL - Koostumus ja annostus - Arviot

-ZMA - Anabolinen ainutlaatuinen kaava mineraaleja, jotka toimivat synergistisesti suhteessa toisiinsa, antaen yllättäviä tuloksia Koulutus. Suljettu yhtenäisyytenä - B6-vitamiini, magnesium ja sinkki - stimuloi testosteronin tuotantoa, insuliinin kaltaista kasvutekijää, joka on vastuussa kasvun ja lihasten voimakkuudesta.
-L-arginiini-aminohappo, joka suurilla pitoisuuksilla stimuloi luonnollisesti kasvuhormonin tuotantoa.
-L-ornitiiniaminohappoa, mikä lisää L-arginiinin käyttöä typpioksidin synteesissä.
Somatodrol on oikeudellinen vaihtoehto kielletyille steroideille. Sen sijaan se ei sisällä synteettistä testosteronia ja muita anabolisia hormoneja. Se tarjoaa vain sallitut ravintoaineet, jotka - suurella pitoisuudella - stimuloivat hormonien luonnollista tuotantoa.

SOMATODROL - vahvuus täydentää

Somatodrol on täydentää urheilijoille, mikä takaa paremman lihasten kasvun. Jos haluat auttaa rakentamisessa, valmistaudu äärimmäiseen lisääntymislujuuteen ja lihasmassaan. Tällainen voima ei ole vielä kokenut!

- Estää vahvan anabolisen vaikutuksen, mikä nopeuttaa lihasten rakentamista.
-Naturally stimuloi testosteronin ja kasvuhormonin (HGH) tuotantoa.
- Se on 100% laillista.
-Uuttaa regeneraatiota harjoittelun jälkeen, mikä mahdollistaa nopeamman lihasten takaisin muotoon.
-Hengittää lihasjännitystä ja poistaa kivuliaita kouristuksia.
-Tämä lisää energiankulutuksen tehokkuutta, joten voit kouluttaa entistä tehokkaammin.
-Tämä lisää testosteronia jopa 30%.
-Tämä takaa kasvavan HGH: n jopa 26%: iin.
-Somatostatiini estää vaikutuksen - estää hormonien erittymisen kasvuhormonin.
- Ei ole sivuvaikutuksia - tyypillisiä hyväksyttäessä laittomia anabolisia steroideja.
-100% Turvallinen ja turvallinen - lisäosa perustuu luonnollisiin ainesosiin.

Somatodrol on lihaksikasvusteinen täydennys erittäin suosittu koko Euroopassa .. se on (lainaamme) "ravintolisä, joka helpottaa lihasten hyötyä"
Kaava on osittain esitetty valmistajien verkkosivuilla, he kertovat meille, mitä sekoituksessa on, mutta mieluummin piilottavat jokaisen ainesosan todelliset määrät meiltä kaikille.
Suositeltu annos on 1 tai 2 tablettia ennen ateriaa kahdesti päivässä - aina juoda lasillista vettä, kun kapselit otetaan nopeuttamaan ja helpottamaan imeytymistä

Viralliset kotisivut ovat täynnä tavanomaisia ​​pakollisia hehkuvia arvosteluja, mutta katsomassa muualla, jossa se todella koskee riippumattomia arvosteluja, jäät pettymään, koska ei näytä olevan mitään! -

Somatrodrolin käyttäjiltä ei ole lainkaan dokumentoituja sivuvaikutuksia sinällään, mutta osa aineista tiedetään aiheuttavan ravistelun ja jittersin käytön joillakin käyttäjillä - joten jos sinulla on intoleranssi stimulantteihin, ota Somatrodol