Stats

Učinki, Mnenja, cena


Ti so odvisni od boljše inkrementi mišične mase? Ali želite izboljšati svoje rezultate usposabljanja? Začnite dopolnitev z Somatodrol. To je samo tako učinkovita priprava za športnike, ki stimulira mišično anabolizem.
Somatodrol rezultate po 3 mesecih!

Somatodrol so:

-Več teže.
-higher opredelitev,
-šolanje hitrejše rezultate.

Skrivnost je v učinkovitost Somatodrol edinstveno kombinacijo sestavin, ki naravno spodbujajo nastajanje dveh ključnih hormonov - testosterona in rastnega hormona. So bistvenega pomena za izgradnjo čiste mišične mase.

SOMATODROL - Sestava in Doziranje - Mnenja

-ZMA - anabolični formula mineralov, ki učinkujejo sinergistično z ozirom drug na drugega, pri čemer presenetljive rezultate Training. Zaprto kot enotnosti - vitamin B6, magnezija in cinka - spodbujanje tvorbe testosterona, inzulinu podobnega rastnega faktorja je odgovoren za moč rasti in mišic.
L-arginin - aminokislina, ki je v visokih koncentracijah naravno stimulira produkcijo rastnega hormona.
-L-ornitin - aminokislina, ki povečuje uporaba L-arginina pri sintezi dušikovega oksida.
Somatodrol je pravna alternativa prepovedanega steroida. V nasprotju s tem ne vsebuje sintetičnih testosterona in drugih anaboličnih hormonov. To zagotavlja dovoljeno samo hranilne snovi, ki - v visoki koncentraciji - spodbujajo naravno proizvodnjo hormonov.

SOMATODROL - dodatek za trdnost

Somatodrol je dodatek za športnike, ki zagotavlja boljšo rast mišic. Če želite pomagati pri gradnji, ki je pripravljeno za ekstremno povečanje moči in mišične mase. Takšno moč še niso doživeli!

-Exhibits močan anabolični učinek, pospešeno gradnjo mišic.
-Naturally stimulira tvorbo testosterona in rastnega hormona (HGH).
-To je 100% legalno.
-Accelerates regeneracijo po treningu, ki omogoča hitrejše mišice nazaj v formo.
-To sprošča napetost v mišicah in odpravlja boleče krče.
-To povečuje učinkovitost porabe energije, tako da lahko vlak bolj intenzivno.
-To omogoča povečanje testosterona do 30%.
-To zagotavlja povečanje HGH do 26%.
-Somatostatin zavira ukrep - blokira izločanje hormona rastnega hormona.
-Ni nobenih stranskih učinkov - tipični za sprejem nezakonitih anaboličnih steroidov.
-100% varen in zanesljiv - dodatek temelji na naravnih sestavinah.

Somatodrol je mišica spodbujanje dopolnilo izjemno priljubljena po vsej Evropi .. to je (smo citiram) "prehransko dopolnilo, ki omogoča mišične mase"
Formula je delno razkriti na spletni strani proizvajalca, ki nam pove, kaj je v mešanici, ampak raje skrije dejanske količine vsake sestavine na porcijo od nas vseh.
Predlagani odmerek je 1 ali 2 tableti pred obrokom dvakrat na dan - vedno popijejo kozarec vode, ko jemati kapsule, da pospeši in olajša absorpcijo

Uradna spletna stran je pakiran z običajnimi obveznih žareče pregledov, ampak išče drugje, kjer je resnično pomembno v neodvisnih pregledov vas bo zapustil razočaran, saj ni videti, da bi kateri koli !! -

Ni dokumentiranih stranskih učinkov na sebi od uporabnikov Somatrodrol, ampak nekaj sestavin smo vedeli, da povzroči vibriranje in nervoza v nekaterih uporabnikov - tako da, če imate intoleranco za poživil samo paziti pri uporabi Somatrodol