Stats

Hatások, vélemények, árak


Magasabb az izomtömeg növelése? Szeretné javítani a képzési eredményeket? Kezdje a Somatodrol-szal történő kiegészítést. Ez az egyetlen olyan hatékony előkészítés a sportolók számára, ami serkenti az izom-anabolizmust.
A szomatodrol eredmények 3 hónap után!

A szomatodrol:

- nagyobb súly.
- magasabb definíció,
- Gyorsabb eredmények elérése.

A titok abban rejlik, hogy a Somatodrol az összetevők egyedülálló kombinációja, amely természetes módon stimulálja a két kulcsfontosságú hormon - a tesztoszteron és a HGH - termelését. Ezek nélkülözhetetlenek a sovány izomtömeg építéséhez.

SOMATODROL - Összetétel és adagolás - Vélemények

-ZMA - Az anabolikus egyedülálló ásványi anyagok formula, amelyek szinergikusan hatnak egymásra, meglepő eredményeket adva. Egységként lezárva - a B6-vitamin, a magnézium és a cink - stimulálja a tesztoszteron termelését, az inzulinszerű növekedési faktort, amely felelős a növekedésért és az izom erejéért.
-L-arginin-aminosav, amely nagy koncentrációban természetes módon stimulálja a növekedési hormon termelését.
-L-ornitin-aminosav, amely növeli az L-arginin alkalmazását a nitrogén-monoxid szintézisében.
A Somatodrol a tiltott szteroidok jogi alternatívája. Ezzel szemben nem tartalmaz szintetikus tesztoszteront és más anabolikus hormont. Csak olyan megengedett tápanyagokat biztosít, amelyek - nagy koncentrációban - serkentik a természetes hormontermelést.

SOMATODROL - az erő növelése

A Somatodrol a sportolók kiegészítője, ami jobb izomnövekedést garantál. Ha segíteni szeretne építésében, készüljön fel a szélsőséges erő növelésére és az izomtömegre. Az ilyen erő még nem tapasztalt!

- Erős anabolikus hatást fejt ki, gyorsítja az izmok felépítését.
-Naturálisan stimulálja a tesztoszteron és a növekedési hormon (HGH) termelődését.
- 100% -ban törvényes.
-A képzés után gyorsítja a regenerációt, lehetővé téve a gyorsabb izmok alakját.
- Ez csökkenti az izomfeszültséget és kiküszöböli a fájdalmas görcsöket.
- Ez növeli az energiafogyasztás hatékonyságát, így intenzívebben edzhet.
- Ez a tesztoszteron növekedését akár 30% -kal is növeli.
Ez biztosítja a HGH növekedését 26% -ig.
- A szomatosztatin elnyomja a hatást - blokkolja a növekedési hormon hormon szekrécióját.
- Nincsenek mellékhatások - az illegális anabolikus szteroidok elfogadásához.
-100% Biztonságos és biztonságos - kiegészítés természetes összetevőkön alapul.

A Somatodrol az egész Európában rendkívül népszerű izomnövelő táplálékkiegészítő. Ez (idézzük) "olyan étrend-kiegészítő, amely megkönnyíti az izomnövekedést"
A képlet részben fel van tárva a gyártók honlapján, megmondják nekünk, mi a mix, de inkább elrejtik az egyes összetevők tényleges mennyiségét minden egyes adagból.
A javasolt adag 1 vagy 2 tabletta étkezés előtt naponta kétszer - mindig inni pohár vizet a kapszulák felszívására

A hivatalos weboldal tele van a szokásos kötelező fényviszonyokkal, de máshol keres, ahol valóban fontos a független felülvizsgálatokban, akkor csalódni fogsz, mert úgy tűnik, hogy nincs! -

A Somatrodrol felhasználóitól önmagában nincsenek dokumentált mellékhatások, de egyes összetevők ismertek bizonyos rázkódásokat és idegességeket egyes felhasználóknál - ezért ha a Somatrodol alkalmazása során intoleranciája van a stimulánsokra, vigyázzon