Stats

Efekty, recenze, cena


Záleží na lepších přírůstcích svalové hmoty? Chcete zlepšit své tréninkové výsledky? Zahajte doplnění přípravkem Somatodrol. Jedná se o jedinou tak účinnou přípravu pro sportovce, která stimuluje svalový anabolismus.
Výsledky přípravku Somatodrol po 3 měsících!

Somatodrol jsou:

- větší váhu.
- vyšší definice,
-Trénování rychlejších výsledků.

Tajemství spočívá v účinnosti kombinace ingrediencí Somatodrol, která přirozeně stimuluje produkci dvou klíčových hormonů - testosteronu a HGH. Jsou nezbytné pro budování chudé svalové hmoty.

SOMATODROL - složení a dávkování - recenze

-ZMA - anabolický jedinečný vzorec minerálů, který působí synergicky vzhledem k sobě navzájem a poskytuje překvapivé výsledky. Uzavřená jako jednota - vitamín B6, hořčík a zinek - stimulují produkci testosteronu, růstového faktoru podobného inzulínu, který je zodpovědný za růst a svalovou sílu.
-L-arginin - aminokyselina, která při vysokých koncentracích přirozeně stimuluje produkci růstového hormonu.
-L-ornitin - aminokyselina, která zvyšuje použití L-argininu při syntéze oxidu dusnatého.
Somatodrol je legální alternativou k zakázanému steroidu. Naproti tomu neobsahuje syntetický testosteron a další anabolické hormony. Poskytuje pouze povolené živiny, které ve vysoké koncentraci stimulují přirozenou produkci hormonů.

SOMATODROL - doplněk pro sílu

Somatodrol je doplněk pro sportovce, který zaručuje lepší růst svalů. Pokud chcete pomoci při jeho konstrukci, připravte se na extrémní zvýšení síly a svalové hmoty. Taková síla ještě nezažila!

- Vylučuje silný anabolický účinek, urychluje stavbu svalů.
- přirozeně stimuluje tvorbu testosteronu a růstového hormonu (HGH).
-Je 100% legální.
- Akcelerace regenerace po tréninku, což umožňuje rychlejší svaly zpět do tvaru.
- Zbavuje svalové napětí a odstraňuje bolestivé křeče.
-Toto zvyšuje účinnost spotřeby energie, takže můžete intenzivněji trénovat.
-To poskytuje zvýšení testosteronu až o 30%.
-To zajišťuje zvýšení HGH až o 26%.
-Somatostatin potlačuje působení - blokuje sekreci hormonu růstového hormonu.
Neexistují žádné vedlejší účinky - typické pro přijímání nelegálních anabolických steroidů.
-100% Bezpečné a bezpečné - doplněk je založen na přírodních složkách.

Somatodrol je doplněk podporující svaly, který je extrémně populární po celé Evropě. Je to (citujeme) "potravinový doplněk, který usnadňuje svalový přírůstek"
Vzorec je částečně zveřejněn na webových stránkách výrobců, říkají nám, co je v mixu, ale raději skryje skutečné množství každé složky pro každé porci od nás všechny.
Doporučená dávka je 1 nebo 2 tablety před jídlem dvakrát denně - vždy pijte sklenici vody při užívání kapslí k urychlení a snadné absorpci

Oficiální webové stránky jsou plné obvyklých povinných řeřavých recenzí, ale když hledáte jinde, kde skutečně záleží na nezávislých recenzích, zůstanete zklamáni, protože se nezdá, že by byly žádné! -

Neexistují žádné zdokumentované vedlejší účinky od uživatelů Somatrodrolu, ale některé složky jsou známy způsobit závratě a nervozitu u některých uživatelů - takže pokud máte nesnášenlivost k stimulancím, stačí pečlivě věnovat pozornost při užívání somatrodolu