Stats

Efecte, Recenzii, Pret


Depindeți de masele musculare mai bune? Doriți să vă îmbunătățiți rezultatele de antrenament? Începeți suplimentarea cu Somatodrol. Aceasta este singura pregătire atât de eficientă pentru atleți, care stimulează anabolismul muscular.
Rezultatele somatodrolului după 3 luni!

Somatodrol sunt:

- mai multă greutate.
- o definiție mai mare,
- Pregătirea rezultatelor mai rapide.

Secretul constă în eficiența asocierii unice a ingredientelor Somatodrol, care stimulează în mod natural producerea a doi hormoni cheie - testosteronul și HGH. Acestea sunt esențiale pentru construirea masei musculare slabe.

SOMATODROL - Compoziție și dozare - Recenzii

-ZMA - Formule anabolice unice de minerale care actioneaza sinergic cu respectul reciproc, oferind rezultate surprinzatoare Training. Închis ca unitate - vitamina B6, magneziu și zinc - stimulează producția de testosteron, factor de creștere asemănător insulinei, responsabil pentru creșterea și forța musculară.
-L-arginina - aminoacid, care în concentrații mari stimulează în mod natural producția de hormon de creștere.
-L-ornitina - aminoacid, care mărește utilizarea L-argininei în sinteza oxidului nitric.
Somatodrolul este o alternativă legală la steroizii interzisi. În contrast, nu conține testosteron sintetic și alți hormoni anabolizanți. Oferă numai substanțe nutritive permise care - în concentrație ridicată - stimulează producția naturală de hormoni.

SOMATODROL - supliment pentru rezistență

Somatodrolul este un supliment pentru sportivi, care garantează o creștere mai bună a mușchilor. Dacă doriți să ajutați în construcția sa, fiți pregătiți pentru o creștere extremă a forței și a masei musculare. O astfel de putere nu a fost încă experimentată!

-Exhibă efect puternic anabolic, accelerând construcția muschilor.
- Stimulează natural producția de testosteron și hormon de creștere (HGH).
-Este 100% legal.
-Accelerează regenerarea după antrenament, permițând mușchilor mai repede să se formeze.
- Îndepărtează tensiunea musculară și elimină crampele dureroase.
-Acest lucru mărește eficiența consumului de energie, astfel încât să puteți instrui mai intens.
- Aceasta oferă o creștere a testosteronului de până la 30%.
- Acest lucru asigură o creștere a HGH de până la 26%.
-Somostatina suprimă acțiunea - blocând secreția hormonului de creștere al hormonului de creștere.
- Nu există efecte secundare - tipice pentru acceptarea steroizilor anabolizanți ilegali.
-100% Safe și Secure - suplimentul se bazează pe ingrediente naturale.

Somatodrolul este un supliment de stimulare a mușchiului extrem de popular în întreaga Europă .. este (cităm) un "supliment alimentar care facilitează câștigul muscular"
Formula este dezvăluită parțial pe site-ul producătorilor, ne spun ce este în amestec, dar preferăm să ascundem cantitățile reale ale fiecărui ingredient pe porție de la noi toți.
Doza sugerată este de 1 sau 2 comprimate înainte de masă de două ori pe zi - beți întotdeauna pahar cu apă atunci când luați capsulele pentru a accelera și ușura absorbția

Site-ul oficial este plin de recenzii obișnuite obligatorii, dar căutând în altă parte unde contează cu adevărat la recenzii independente, veți fi lăsați dezamăgiți, deoarece nu pare să existe! -

Nu există efecte secundare documentate în sine de la utilizatorii de somatrodrol, dar unele dintre ingrediente sunt cunoscute pentru a provoca shake-uri și jitters la unii utilizatori - deci, dacă aveți o intoleranță la stimulente, trebuie să aveți grijă când utilizați somatrodol