Stats

Učinci, recenzije, cijena


Ovisi o boljem povećanju mišićne mase? Želite li poboljšati svoje rezultate obuke? Započnite s dopunjavanjem Somatodrolom. Ovo je jedina tako učinkovita priprema za sportaše, koja potiče anabolizam mišića.
Somatodrol rezultati nakon 3 mjeseca!

Somatodrol su:

- više težine.
- visoka definicija,
Trening brže rezultate.

Tajna leži u djelotvornosti Somatodrol jedinstvena kombinacija sastojaka koji prirodno stimuliraju proizvodnju dva ključna hormona - testosterona i HGH. Oni su neophodni za izgradnju mase mišića.

SOMATODROL - Sastav i doza - Recenzije

-ZMA - Anabolička jedinstvena formula minerala koja sinergistički djeluju jedna s drugom, dajući iznenađujuće rezultate obuke. Zatvoreni kao jedinstvo - vitamin B6, magnezij i cink - stimuliraju proizvodnju testosterona, čimbenika rasta sličan inzulinu koji je odgovoran za rast i mišićnu snagu.
-L-arginin - aminokiselina, koja u visokim koncentracijama prirodno stimulira proizvodnju hormona rasta.
-L-ornitin-aminokiselina, koja povećava uporabu L-arginina u sintezi dušikovog oksida.
Somatodrol je pravna alternativa zabranjenom steroidu. Nasuprot tome ne sadrži sintetički testosteron i druge anaboličke hormone. On pruža samo dopuštene hranjive tvari koje - u visokoj koncentraciji - stimuliraju prirodnu proizvodnju hormona.

SOMATODROL - dodatak za snagu

Somatodrol je dodatak sportašima koji jamče bolji rast mišića. Ako želite pomoći u njegovoj konstrukciji, pripremite se za ekstremno povećanje snage i mišićne mase. Takva moć još nije doživjela!

- Izražava jak anabolički učinak, ubrzavajući konstrukciju mišića.
-Naturally stimulira proizvodnju testosterona i hormona rasta (HGH).
- 100% je legalno.
- Pojačava regeneraciju nakon treninga, čime se omogućuje brži povratak mišića u oblik.
- Olakšava napetost mišića i uklanja bolne grčeve.
- Ovo povećava učinkovitost potrošnje energije, tako da možete intenzivnije trenirati.
- Ovo povećava testosteron do 30%.
- Time se povećava HGH do 26%.
Somatostatin potiskuje djelovanje - blokirajući hormonsku sekreciju hormona rasta.
Nema nuspojava - tipično za prihvaćanje ilegalnih anaboličkih steroida.
-100% Sigurno i sigurno - dodatak temelji se na prirodnim sastojcima.

Somatodrol je dodatak za jačanje mišića izuzetno popularan diljem Europe .. to je (mi citat) "dodatak prehrani koji olakšava dobivanje mišića"
Formula je djelomično otkrivena na web stranici proizvođača, govore nam što je u mješavini, ali žele sakriti stvarne količine svakog sastojka po poslu od nas sve.
Predložena doza je 1 ili 2 tablete prije obroka dva puta dnevno - uvijek popijte čašu vode pri uzimanju kapsula za brzinu i jednostavnost apsorpcije

Službena web stranica je prepuna uobičajenih obaveznih sjajnih recenzija, ali gleda drugdje gdje je stvarno važno u neovisnim recenzijama, ostat ćete razočarani jer se ne čini da postoji! -

Nema nikakvih dokumentiranih nuspojava po sebi od korisnika Somatrodrol-a, ali neki od sastojaka su poznati da uzrokuju trese i nemir u nekim korisnicima - pa ako nemate netoleranciju na stimulans, pazite samo kada koristite Somatrodol