Stats

Effekter, Anmeldelser, Pris, Forum


Du afhænger af bedre stigninger i muskelmasse? Ønsker du at forbedre dine træningsresultater? Begynd suppleringen med Somatodrol. Dette er den eneste så effektive forberedelse til atleter, som stimulerer muskelanabolisme.
Somatodrol resultater efter 3 måneder!

Somatodrol er:

Mere vægt
-højere definition
-Træning hurtigere resultater.

Hemmeligheden ligger i effektiviteten Somatodrol unik kombination af ingredienser, der naturligt stimulerer produktionen af ​​to vigtige hormoner - testosteron og HGH. De er afgørende for at opbygge magert muskelmasse.

SOMATODROL - Sammensætning og dosering - Anmeldelser

-ZMA - Anabole unik mineralsammensætning, som virker synergistisk med respekt for hinanden, hvilket giver overraskende resultater. Uddannelse. Lukket som en enhed - vitamin B6, magnesium og zink - stimulere produktionen af ​​testosteron, insulinlignende vækstfaktor ansvarlig for vækst og muskelstyrke.
-L-arginin-aminosyre, der i høje koncentrationer stimulerer naturligt produktionen af ​​væksthormon.
-L-ornithin-aminosyre, hvilket øger brugen af ​​L-arginin i syntese af nitrogenoxid.
Somatodrol er et lovligt alternativ til det forbudte steroid. Derimod indeholder ikke syntetisk testosteron og andre anabolske hormoner. Det giver kun tilladte næringsstoffer, der - i høj koncentration - stimulerer den naturlige produktion af hormoner.

SOMATODROL - supplement til styrke

Somatodrol er et supplement til atleter, der garanterer bedre muskelvækst. Hvis du vil hjælpe i sin konstruktion, være forberedt på ekstrem stigningsstyrke og muskelmasse. Sådan magt har endnu ikke oplevet!

- Udviser stærk anabolsk effekt, fremskynder muskelkonstruktionen.
-Naturalt stimulerer produktionen af ​​testosteron og væksthormon (HGH).
-Det er 100% lovligt.
-Accelererer regenerering efter træning, hvilket giver hurtigere muskel tilbage i form.
-Det lindrer muskelspændingen og eliminerer smertefulde kramper.
-Dette øger effektiviteten af ​​energiforbruget, så du kan træne mere intensivt.
-Dette giver en stigning af testosteron op til 30%.
-Dette sikrer en stigning HGH op til 26%.
-Somatostatin undertrykker handlingen - blokerer hormonsekretionen af ​​væksthormon.
-Der er ingen bivirkninger - typisk for at acceptere ulovlige anabolske steroider.
-100% Sikker og sikker - supplement er baseret på naturlige ingredienser.

Somatodrol er et muskelforøgende supplement, der er ekstremt populært i hele Europa. Det er (vi citerer) "et kosttilskud, der letter muskelforøgelsen"
Formlen er delvist beskrevet på fabrikantens hjemmeside, de fortæller os, hvad der er i blandingen, men foretrækker at skjule de faktiske mængder af hver ingrediens per portion fra os alle.
Den foreslåede dosis er 1 eller 2 tabletter før et måltid to gange om dagen - altid drik glas vand, når kapslerne tages hurtigt og lette absorptionen

Den officielle hjemmeside er fyldt med de sædvanlige obligatoriske glødende anmeldelser, men ser andre steder hvor det virkelig betyder noget ved uafhængige anmeldelser, du vil blive efterladt skuffet, da der ikke synes at være nogen !! -

Der er ingen dokumenterede bivirkninger i sig selv fra brugere af Somatrodrol, men nogle af ingredienserne er kendt for at forårsage shakes og jitters hos nogle brugere - så hvis du har en intolerance over for stimulanter, skal du bare passe, når du bruger Somatrodol