Stats

Efekty, Recenzie, Cena


Ste závislí na lepších prírastkoch svalovej hmoty? Chcete zlepšiť svoje tréningové výsledky? Začnite s liekom Somatodrol. Je to jediná účinná príprava pre športovcov, ktorá stimuluje svalový anabolizmus.
Výsledky somatodrolu po 3 mesiacoch!

Somatodrol sú:

-väčšia váha.
- väčšia definícia,
-Tréning rýchlejších výsledkov.

Tajomstvo spočíva v účinnosti jedinečnej kombinácie zložiek Somatodrol, ktoré prirodzene stimulujú produkciu dvoch kľúčových hormónov - testosterónu a HGH. Sú dôležité pre budovanie svalovej hmoty.

SOMATODROL - Zloženie a dávkovanie - Recenzie

-ZMA - Anabolické unikátne zloženie minerálov, ktoré pôsobia synergicky vzhľadom na seba a prinášajú prekvapujúce výsledky. Uzavretá ako jednota - vitamín B6, horčík a zinok - stimulujú produkciu testosterónu, inzulínu podobného rastového faktora zodpovedného za rast a svalovú silu.
-L-arginín - aminokyselina, ktorá vo vysokých koncentráciách prirodzene stimuluje produkciu rastového hormónu.
-L-ornitín - aminokyselina, ktorá zvyšuje použitie L-arginínu pri syntéze oxidu dusnatého.
Somatodrol je legálna alternatíva k zakázanému steroidu. Naproti tomu neobsahuje syntetický testosterón a iné anabolické hormóny. Poskytuje len povolené živiny, ktoré - vo vysokej koncentrácii - stimulujú prirodzenú produkciu hormónov.

SOMATODROL - doplnok pre silu

Somatodrol je doplnok pre športovcov, ktorý zaručuje lepší rast svalov. Ak chcete pomôcť pri jeho konštrukcii, buďte pripravení na extrémne zvýšenie sily a svalovej hmoty. Takáto sila zatiaľ nezažila!

- Vylučuje silný anabolický účinok, urýchľuje konštrukciu svalov.
Prirodzene stimuluje produkciu testosterónu a rastového hormónu (HGH).
-To je 100% legálne.
- Urýchľuje regeneráciu po tréningu, čo umožňuje rýchlejšie svalstvo späť do tvaru.
- Zmierňuje svalové napätie a odstraňuje bolestivé kŕče.
-To zvyšuje účinnosť spotreby energie, takže môžete intenzívnejšie trénovať.
-To poskytuje zvýšenie testosterónu až o 30%.
-To zabezpečuje zvýšenie HGH až o 26%.
-Somatostatín potláča účinok - blokuje hormonálnu sekréciu rastového hormónu.
- Neexistujú žiadne vedľajšie účinky - typické pre prijatie nezákonných anabolických steroidov.
-100% Bezpečný a bezpečný - doplnok je založený na prírodných zložkách.

Somatodrol je doplnok podporujúci svaly, ktorý je extrémne populárny v celej Európe .. je (citujeme) "doplnok stravy, ktorý uľahčuje svalový prínos"
Vzorec je čiastočne zverejnený na webových stránkach výrobcov, nám hovoria, čo je v zmesi, ale radšej skryje skutočné množstvo každej zložky na porciu od nás všetkých.
Odporúčaná dávka je 1 alebo 2 tablety pred jedlom dvakrát denne - vždy piť pohár vody pri užívaní kapsúl na urýchlenie a uľahčenie vstrebávania

Oficiálna webová stránka je plná zvyčajných povinných žiarivých recenzií, ale hľadá niekde inde, kde skutočne záleží na nezávislých recenziách, zostanete sklamaní, pretože sa nezdá, že by boli žiadne! -

Neexistujú žiadne zdokumentované vedľajšie účinky samotné od používateľov lieku Somatrodrol, ale niektoré zložky vedia spôsobiť závrat a nepríjemnosť u niektorých používateľov - takže ak máte neznášanlivosť na stimulanty, stačí sa pri používaní somatrodolu starať