Stats

Ефекти, Рецензије, цена


Ви зависи од бољег корацима мишићне масе? Да бисте побољшали своје резултате тренинга? Почните суплементације са Соматодрол. Ово је једини тако ефикасна припрема за спортисте, који стимулише мишићну анаболизам.
Соматодрол резултати после 3 месеца!

Соматодрол су:

-Више тежина.
виша је дефинитион,
-Траининг брже резултате.

Тајна лежи у делотворност Соматодрол јединствену комбинацију састојака који природно подстичу производњу два кључна хормона - тестостерона и хормона раста. Они су од суштинског значаја за изградњу мишићне масе.

СОМАТОДРОЛ - Састав и дозирање - Рецензије

-ЗМА - Анаболички јединствена формула минерала који делују у синергији са један према другом, што изненађујуће резултате обуке. Затворен као јединства - витамин Б6, магнезијум и цинк - стимулишу производњу тестостерона, инсулину сличан фактор раста одговоран за снагу раста и мишића.
-Л-аргинин - амино киселина, који у високим концентрацијама природно стимулише производњу хормона раста.
-Л-орнитин - аминокиселина, што повећава употребу Л-аргинина у синтези азотног оксида.
Соматодрол је правни алтернатива забрањене стероида. Насупрот не садржи синтетичке тестостерон и остали анаболицки хормони. Она пружа дозвољено само хранљиве материје које - у високој концентрацији - стимулишу природну продукцију хормона.

СОМАТОДРОЛ - додатак за снагу

Соматодрол је додатак за спортисте, који гарантује бољи раст мишића. Ако желите да помогнете у њену изградњу, бити спремни за екстремне повећање снаге и мишићне масе. Таква снага још увек нису доживели!

-Екхибитс јак анаболички ефекат, убрзава изградњу мишића.
-Натуралли стимулише производњу хормона раста и тестостерона (ХГХ).
-То је 100% легалан.
-Аццелератес регенерацију након тренинга, што омогућава брже мишић у форму.
-ит ублажава напетост мишића и отклања болне грчеве.
Ово повећава ефикасност потрошње енергије, тако да можете тренирати интензивније.
Ово даје повећање тестостерона до 30%.
Ово осигурава повећање ХГХ до 26%.
-Соматостатин потискује акцију - блокира лучење хормона хормона раста.
-Нема нежељени ефекти - типичне за прихватање незаконитих анаболичке стероиде.
-100% Сигурна и безбедна - додатак је заснован на природним састојцима.

Соматодрол је мишић јачање додатак изузетно популаран широм Европе .. то је (да цитирам) "додатак исхрани који олакшава мисица"
Формула је делимично објављени на сајту произвођача, они су нам Вхатс ин тхе мик, али радије да сакрије стварне количине сваког састојка по оброку од свих нас.
Предложена доза је 1 или 2 таблете пре оброка двапут дневно - увијек попити чашу воде приликом снимања капсуле на брзину и лакоћу апсорпцију

Званични сајт је упакован са уобичајеним обавезне сјајним критике, али гледајући на другим местима где је то стварно потребно у независним критике ћете остати разочарани јер не изгледа да било !! -

Не постоје документовани нуспојаве по себи од корисника Соматродрол, али неки од састојака су знали да изазове за излечење и трему код неких корисника - тако да ако имате нетолеранцију на стимуланси се побринути када се користи Соматродол