Stats

Ефекти, Ревюта, Цена


Зависиш ли от по-доброто увеличаване на мускулната маса? Искате ли да подобрите резултатите от обучението си? Започнете да приемате соматодрол. Това е единствената толкова ефективна подготовка за атлетите, която стимулира мускулния анаболизъм.
Резултатите от соматодрол след 3 месеца!

Соматодрол са:

- повече тегло.
- по-голямо определение,
-Разработване на по-бързи резултати.

Тайната се крие в ефективността на уникалната комбинация от съставки на Соматодрол, която естествено стимулира производството на два ключови хормона - тестостерон и HGH. Те са от съществено значение за изграждането на чиста мускулна маса.

SOMATODROL - Състав и дозировка - Отзиви

-ZMA - Анаболна уникална формула на минерали, които действат синергично по отношение на всеки друг, като дават изненадващи резултати Обучение. Затворени като единство - витамин B6, магнезият и цинкът - стимулират производството на тестостерон, инсулиноподобен растежен фактор, отговорен за растежа и мускулната сила.
-L-аргинин - аминокиселина, която при високи концентрации естествено стимулира производството на растежен хормон.
-L-орнитин - аминокиселина, която увеличава употребата на L-аргинин в синтеза на азотен оксид.
Соматодрол е законна алтернатива на забранения стероид. За сметка на това не съдържа синтетичен тестостерон и други анаболни хормони. Той осигурява само разрешени хранителни вещества, които - при висока концентрация - стимулират естественото производство на хормони.

SOMATODROL - добавка за здравина

Соматодрол е добавка за спортисти, която гарантира по-добър мускулен растеж. Ако искате да помогнете в изграждането му, бъдете подготвени за екстремно увеличаване на здравината и мускулната маса. Такава сила все още не е изпитала!

- Изключва силен анаболен ефект, ускорявайки изграждането на мускулите.
- естествено стимулира производството на тестостерон и хормон на растежа (HGH).
- Това е 100% законно.
- Ускорява регенерацията след тренировка, позволявайки по-бързо възстановяване на мускулите.
- облекчава мускулното напрежение и премахва болезнените спазми.
-Това увеличава ефективността на потреблението на енергия, така че можете да тренирате по-интензивно.
-Това осигурява увеличение на тестостерона до 30%.
-Това осигурява увеличаване на HGH до 26%.
- Суматостатинът потиска действието - блокира хормоналната секреция на хормона на растежа.
- Няма странични ефекти - типични за приемане на незаконни анаболни стероиди.
-100% Безопасно и сигурно - добавката се основава на естествени съставки.

Соматодрол е мускулна добавка, която е изключително популярна в цяла Европа .. тя (цитираме) "хранителна добавка, която улеснява мускулната печалба"
Формулата е частично разкрита на уебсайта на производителите, те ни казват какво е в сместа, но предпочитат да скрият действителните количества от всяка съставка за сервиране от всички нас.
Предложената доза е 1 или 2 таблетки преди хранене два пъти дневно - винаги пийте чаша вода, когато приемате капсулите за ускоряване и облекчаване на абсорбцията

Официалният уебсайт е пълен с обичайните задължителни гръмотевични отзиви, но гледайки на друго място, където наистина има значение при независими отзиви, ще останете разочаровани, тъй като не изглежда да е така! -

Няма никакви документирани странични ефекти per se от потребителите на соматродрол, но някои от съставките са известни, че причиняват треперенето и треперенето при някои потребители - затова ако имате непоносимост към стимуланти, просто внимавайте, когато използвате соматродол