Stats

Ietekme, Recenzijas, Cena


Jums ir atkarīgi labāku soli muskuļu masu? Vai jūs vēlaties uzlabot savu mācību rezultātus? Sākt papildināšanu ar Somatodrol. Tas ir tikai tik efektīva sagatavošanās sportistiem, kas stimulē muskuļu anabolismu.
Somatodrol rezultātus pēc 3 mēnešiem!

Somatodrol ir:

-vairāk svars.
-higher definīcija,
Izglītojošie ātrākus rezultātus.

Noslēpums slēpjas efektivitāti Somatodrol unikālu sastāvdaļu kombināciju, kas, protams, stimulēt ražošanu diviem galvenajiem hormoniem - testosterona un HGH. Tie ir būtiski ēkas liesās muskuļu masu.

SOMATODROL - Sastāvs un devas - Atsauksmes

-ZMA - Anabolic unikāla formula minerālvielām, kas darbojas sinerģiski attiecībā pret otru, nodrošinot pārsteidzošu rezultātu Training. Slēgts kā vienots veselums - B6 vitamīna, magnija un cinka - stimulēt ražošanu testosterona, insulīnam līdzīgā augšanas faktora, kas atbild par augšanas un muskuļu spēka.
-L-arginīns - aminoskābe, kas lielā koncentrācijā dabiski stimulē augšanas hormonu.
-L-ornitīnu - aminoskābe, kas palielina izmantot L-arginīnu sintēze slāpekļa oksīda.
Somatodrol ir juridiska alternatīva aizliegto steroīdu. Savukārt nesatur sintētisko testosteronu un citiem anaboliskos hormonus. Tas nodrošina atļauta tikai uzturvielas, kas - augstā koncentrācijā - stimulē dabisko hormonu.

SOMATODROL - piemaksa par izturību

Somatodrol ir papildinājums sportistiem, kas garantē labāku muskuļu augšanu. Ja jūs vēlaties, lai palīdzētu tās būvniecībā, jābūt gataviem ļoti palielināt spēku un muskuļu masu. Šāda jauda vēl nav piedzīvojuši!

-Exhibits spēcīgu anabolisku iedarbību, paātrinot būvniecību muskuļus.
-Naturally stimulē testosterona un augšanas hormons (HGH).
-Tas ir 100% likumīgi.
-Accelerates atjaunošanos pēc treniņa, ļauj ātrāku muskuļu atpakaļ formu.
-Tas mazina muskuļu sasprindzinājumu un novērš sāpes krampji.
-Tas palielina efektivitāti enerģijas patēriņu, lai jūs varētu trenēties intensīvāk.
-Šo sniedz pieaugumu testosterona līdz 30%.
-Šo nodrošina palielinājumu HGH līdz 26%.
-Somatostatin nomāc prasību - bloķējošā hormonu sekrēciju augšanas hormonu.
-Ir nekādas blakusparādības - tipiski pieņemšanai nelikumīgu anaboliskos steroīdus.
-100% Safe un drošai - papildinājums ir balstīta uz dabas sastāvdaļām.

Somatodrol ir muskuļu palielināt papildinājums ļoti populārs visā Eiropā .. tas ir (mēs quote) "uztura bagātinātājs, kas veicina muskuļu pieaugumu"
Formula ir daļēji atklāta uz ražotāja mājas lapā, viņi mums saka Kas sajauc, bet gribētu, lai slēptu patiesos apjomus, katras sastāvdaļas porcija no mums visiem.
Ieteicamā deva ir 1 vai 2 tabletes pirms brokastīm divreiz dienā - vienmēr dzert glāzi ūdens, kad kapsulas, lai paātrinātu un atvieglotu absorbciju

Oficiālā mājas lapa ir pildīta ar parastajām obligātajām kvēlojošs atsauksmes, bet meklē citur, kur tas patiešām neatkarīgiem atsauksmes jums tiks atstāta vīlies, jo tur nav, šķiet, jebkurš !! -

Nav dokumentēti blakusparādības per se no lietotājiem Somatrodrol, bet daži no sastāvdaļām ir zināt izraisīt satricina un nervozitāti dažiem lietotājiem - tādēļ, ja Jums ir nepanesība stimulanti tikai rūpēties, izmantojot Somatrodol