Stats

Effekter, Anmeldelser, Pris


Du er avhengig av bedre økt muskelmasse? Ønsker du å forbedre treningsresultatene dine? Start tilskudd med Somatodrol. Dette er den eneste så effektive forberedelsen for idrettsutøvere, som stimulerer muskel anabolisme.
Somatodrol resultater etter 3 måneder!

Somatodrol er:

Mer vekt.
-høyere definisjon,
-Training raskere resultater.

Hemmeligheten ligger i effektiviteten Somatodrol unik kombinasjon av ingredienser som naturlig stimulerer produksjonen av to viktige hormoner - testosteron og HGH. De er avgjørende for å bygge magert muskelmasse.

SOMATODROL - Sammensetning og Dosering - Omtaler

-ZMA - Anabole unike mineralformelen som virker synergistisk med respekt for hverandre, gir overraskende resultater Opplæring. Lukket som en enhet - vitamin B6, magnesium og sink - stimulerer produksjonen av testosteron, insulin-lignende vekstfaktor som er ansvarlig for vekst og muskelstyrke.
-L-arginin-aminosyre, som i høye konsentrasjoner stimulerer naturlig produksjon av veksthormon.
-L-ornitin-aminosyre, som øker bruken av L-arginin i syntese av nitrogenoksid.
Somatodrol er et lovlig alternativ til den forbudte steroid. I kontrast inneholder ikke syntetisk testosteron og andre anabole hormoner. Det gir bare tillatte næringsstoffer som - i høy konsentrasjon - stimulerer den naturlige produksjonen av hormoner.

SOMATODROL - supplement for styrke

Somatodrol er et supplement for idrettsutøvere, noe som garanterer bedre muskelvekst. Hvis du vil hjelpe til med konstruksjonen, vær forberedt på ekstrem økningsstyrke og muskelmasse. Slike makt har ennå ikke opplevd!

-Virker sterk anabole effekt, akselererer konstruksjonen av muskler.
-Naturalt stimulerer produksjonen av testosteron og veksthormon (HGH).
-Det er 100% lovlig.
-Accelererer regenerering etter trening, noe som gir raskere muskel tilbake i form.
-Det avlaster muskelspenningen og eliminerer smertefulle kramper.
-Dette øker effektiviteten av energiforbruket, slik at du kan trene mer intensivt.
-Dette gir en økning av testosteron opptil 30%.
-Dette sikrer en økning på HGH opptil 26%.
-Somatostatin undertrykker handlingen - blokkerer hormonsekresjonen av veksthormon.
-Det er ingen bivirkninger - typisk for å akseptere ulovlige anabolske steroider.
-100% Trygt og sikkert - supplement er basert på naturlige ingredienser.

Somatodrol er et muskelforsterkende supplement ekstremt populært i hele Europa .. det er (vi sitater) "et kosttilskudd som letter muskeløkning"
Formelen er delvis avslørt på produsentens nettsted, de forteller oss hva som er i blandingen, men foretrekker å skjule de faktiske mengdene av hver ingrediens per porsjon fra oss alle.
Den foreslåtte dosen er 1 eller 2 tabletter før et måltid to ganger om dagen - alltid drikke glass vann når kapslene tas i fart og lette absorpsjonen

Offisiell nettside er fullpakket med de vanlige obligatoriske glødende vurderingene, men ser andre steder hvor det virkelig betyr noe ved uavhengige vurderinger, du vil bli igjen skuffet da det ikke ser ut til å være noen !! -

Det er ingen dokumenterte bivirkninger per se fra brukere av Somatrodrol, men noen av ingrediensene er kjent for å forårsake rystelser og jitter i noen brukere - så hvis du har en intoleranse mot stimulanter, bare vær forsiktig når du bruker Somatrodol