Stats

Poveikis, atsiliepimai, kaina


Jūs priklauso nuo geresnio padalomis raumenų masės? Norite pagerinti savo mokymo rezultatus? Pradėti papildų su Somatodrol. Tai vienintelis toks efektyvus preparatas sportininkų, kurie stimuliuoja raumenų anabolizmą.
Somatodrol rezultatus po 3 mėnesių!

Somatodrol yra:

-Daugiau svoris.
-higher apibrėžimas,
-dresavimas greičiau rezultatus.

Paslaptis slypi veiksmingumą Somatodrol unikalios ingredientų, kurie natūraliai skatina dviejų pagrindinių hormonų gamybą - testosteroną ir HGH. Jie yra labai svarbūs kuriant liesą raumenų masę.

SOMATODROL - Sudėtis ir dozės - Atsiliepimai

-ZMA - Anaboliniai unikali formulė mineralų, kurie veikia sinergiškai su viena kitos atžvilgiu, suteikiant netikėtų rezultatų mokymus. Uždarymo kaip Unity - vitamino B6, magnio ir cinko - stimuliuoja testosterono, insulino augimo faktoriaus, atsakingas už augimo ir raumenų stiprumo gamybą.
-L-argininas - amino rūgštis, kurio didelė koncentracija natūraliai stimuliuoja augimo hormono gamybą.
-L-ornitino - amino rūgštis, kuri padidina L-arginino naudojimą azoto oksido sintezės.
Somatodrol yra juridinis alternatyva uždrausta steroidų. Priešingai sudėtyje nėra sintetinių testosterono ir kitų anabolinių hormonų. Ji suteikia leidžiama tik maistingąsias medžiagas, kad - didelės koncentracijos - stimuliuoja natūralią hormonų gamybą.

SOMATODROL - papildas stiprumo

Somatodrol yra papildas sportininkams, kurie garantuoja geresnį raumenų augimą. Jei norite padėti savo konstrukcija, būti pasirengę už itin padidinti jėgą ir raumenų masę. Tokia galia dar nėra patyrę!

-Exhibits stiprų anabolinį poveikį, paspartinti raumenų statybos.
-Naturally stimuliuoja testosterono ir augimo hormono (HGH) gamybą.
-Jis yra 100% legalus.
-Accelerates regeneraciją po treniruotės, kad būtų greičiau raumenų atgal į formą.
-jis mažina raumenų įtampą ir pašalina skausmingą spazmai.
-Tai didina energijos vartojimo efektyvumą, todėl jūs galite mokyti intensyviau.
-Tai suteikia testosterono iki 30% padidėjimą.
-Šis užtikrina padidėjimą HGH iki 26%.
-Somatostatin slopina veiksmų - blokuojančią hormono sekreciją augimo hormono.
-Yra nėra šalutinis poveikis - būdingi priimdamas nelegalių anabolinių steroidų.
-100% Saugus ir patikimas - papildas grindžiama natūralių ingredientų.

Somatodrol yra raumenų didinimo papildas visoje Europoje labai populiarus .. tai yra (mes citata) "maisto papildas, kuris palengvina raumenų padidėjimas"
Formulė yra dalinai atskleidžiama gamintojų svetainės, jie mums pasakyti what mišinį, bet nori paslėpti faktinius kiekius kiekvieno ingrediento porcijoje iš mūsų visų.
Pasiūlyta dozė yra 1 arba 2 tabletės prieš valgį du kartus per dieną, kai - atsižvelgiant kapsules pagreitinti ir palengvinti absorbciją visada gerti stikline vandens

Oficiali svetainė yra supakuota su įprastais privalomų žėrintis nuomones, bet ieško kitur, kur jis iš tiesų ne nepriklausomų nuomonių jums bus paliktas nusivylęs, nes neatrodo, kad būtų kokia nors !! -

Nėra dokumentais šalutinis poveikis per se iš vartotojų Somatrodrol, tačiau kai kurie ingredientai yra žinoti, kad sukelti virpesius ir Trema į kai kuriems vartotojams - todėl, jei turite, kad netoleruojate kokių stimuliatorių tik rūpintis, kai naudojant Somatrodol