Stats

Etkiler, İncelemeler, Fiyat


Daha iyi artışlarla kas kütlesine mi bağımlısın? Eğitim sonuçlarınızı iyileştirmek istiyor musunuz? Somatodrol ile takviye başlatın. Bu, kas anabolizmasını harekete geçiren atletler için çok etkili bir hazırlıktır.
3 ay sonra somatodrol sonuçları!

Somatodrol şunlar:

Daha fazla ağırlık.
-Higher definition,
- Daha hızlı sonuçlar almak.

Gizlilik, doğal olarak iki anahtar hormon üretimini uyaran bileşenlerin etkinliği Somatodrol benzersiz kombinasyonunda yatıyor - testosteron ve HGH. Zayıf kas kütlesi oluşturmak için gereklidirler.

SOMATODROL - Bileşim ve Doz - İncelemeler

-ZMA - Şaşırtıcı sonuçlar veren, birbirlerine göre sinerjik hareket eden minerallerin anabolik benzersiz formülü. Eğitim. Birlik olarak kapatılan B6 vitamini, magnezyum ve çinko, büyüme ve kas gücünden sorumlu insülin benzeri büyüme faktörü olan testosteron üretimini uyarır.
-L-arginin - amino asit, yüksek konsantrasyonlarda doğal olarak büyüme hormonu üretimini uyarır.
-L-ornitin - amino asit, nitrik oksit sentezinde L-arginin kullanımını arttırır.
Somatodrol, yasak steroid için yasal bir alternatiftir. Buna karşılık sentetik testosteron ve diğer anabolik hormonları içermez. Sadece yüksek konsantrasyonda hormonların doğal üretimini uyaran, izin verilen besin maddeleri sağlar.

SOMATODROL - mukavemet takviyesi

Somatodrol, daha iyi kas büyümesini garanti eden atletler için bir ektir. Yapımında size yardımcı olmak istiyorsanız aşırı güç ve kas kütlesi için hazırlıklı olun. Bu güç henüz yaşanmadı!

-Kapsamlı anabolik etki gösterir, kas yapımını hızlandırır.
- Doğal olarak testosteron ve büyüme hormonu (HGH) üretimini uyarır.
-% 100 yasal.
-Yapıştırıldıktan sonra rejenerasyonunu hızlandırır ve şekle dönüşü hızlandırır.
- Kas gerginliğini hafifletir ve ağrılı krampları ortadan kaldırır.
-Bu enerji tüketiminin verimliliğini arttırır, böylece daha yoğun trenle çalışabilirsiniz.
-Bu% 30'a kadar testosteron artışı sağlar.
-Bu,% 26'ya varan HGH artışını sağlar.
-Somatostatin, büyüme hormonunun hormon sekresyonunu bloke eden eylemi bastırır.
- Yasadışı anabolik steroidleri kabul etmek için tipik bir yan etki yoktur.
-100% Güvenli ve Güvenli - Ek, doğal içerikler üzerine kuruludur.

Somatodrol, Avrupa çapında son derece popüler bir kas takviyesidir .. "kas kazanımını kolaylaştıran bir gıda takviyesi"
Formül kısmen üreticilerin web sitesinde açıklanıyor, bize karışımı anlatıyorlar, ancak her bir porsiyonun gerçek miktarlarını gizleyerek hepimize hizmet ediyorlar.
Önerilen doz, günde iki kez bir yemekten önce 1 veya 2 tablettir - kapsülleri hızlandırmak ve emilimini azaltmak için her zaman bir bardak su içmek

Resmi web sitesi olağan zorunlu parlayan incelemelerle doludur, ancak herhangi bir yerde görünmüyor gibi bağımsız değerlendirmelerde gerçekten önemli olan başka yerlere baktığınızda sizi hayal kırıklığına uğratacaksınız! -

Somatrodrol kullanıcısı için kendiliğinden belgelenmiş hiçbir yan etkisi yoktur, ancak bazı maddelerin bazı kullanıcılarda sallanmaya ve titremeye neden olacağı bilinmektedir - bu nedenle uyarıcılara karşı bir hoşgörüsüzseniz, Somatrodol kullanırken sadece özen gösterin.