Stats

Effekter, recensioner, pris


Du är beroende av bättre inkrement muskelmassa? Vill du förbättra dina träningsresultat? Börja komplettera med Somatodrol. Detta är den enda så effektiva förberedelsen för idrottsmän som stimulerar muskelanabolism.
Somatodrol resultat efter 3 månader!

Somatodrol är:

Mer vikt.
-högare definition,
-Training snabbare resultat.

Hemligheten ligger i effektiviteten Somatodrol unik kombination av ingredienser som naturligt stimulerar produktionen av två viktiga hormoner - testosteron och HGH. De är väsentliga för att bygga magert muskelmassa.

SOMATODROL - Sammansättning och dosering - Recensioner

-ZMA - Anabolisk unik mineraltillgång som fungerar synergistiskt med hänsyn till varandra, vilket ger överraskande resultat. Stängt som en enhet - vitamin B6, magnesium och zink - stimulera produktionen av testosteron, insulinliknande tillväxtfaktor med ansvar för tillväxt och muskelstyrka.
-L-arginin-aminosyra, som i höga koncentrationer stimulerar naturligt produktionen av tillväxthormon.
-L-ornitin-aminosyra, vilket ökar användningen av L-arginin i syntesen av kväveoxid.
Somatodrol är ett rättsligt alternativ till den förbjudna steroiden. Däremot innehåller inte syntetisk testosteron och andra anabola hormoner. Det ger endast tillåtna näringsämnen som - i hög koncentration - stimulerar den naturliga produktionen av hormoner.

SOMATODROL - tillägg för styrka

Somatodrol är ett tillägg för idrottare, vilket garanterar bättre muskel tillväxt. Om du vill hjälpa till vid konstruktionen, var förberedd för extrem ökad styrka och muskelmassa. Sådan makt har ännu inte upplevt!

-Hyper stark anabole effekt som accelererar musklerna.
-Naturalt stimulerar produktionen av testosteron och tillväxthormon (HGH).
-Det är 100% lagligt
-Accelererar regenerering efter träning, vilket möjliggör snabbare muskelreaktion i form.
-Det lindrar muskelspänning och eliminerar smärtsamma kramper.
-Detta ökar effektiviteten av energiförbrukningen, så att du kan träna mer intensivt.
-Detta ger en ökning av testosteron upp till 30%.
-Detta säkerställer en ökning av HGH upp till 26%.
-Somatostatin undertrycker åtgärden - blockerar hormonsekretionen av tillväxthormon.
-Det finns inga biverkningar - typiska för att acceptera olagliga anabola steroider.
-100% Säker och säker - tillskott baseras på naturliga ingredienser.

Somatodrol är ett muskeltillskottstillägg som är extremt populärt i hela Europa. Det är (vi citerar) "ett kosttillskott som underlättar muskelförstärkning"
Formeln beskrivs delvis på tillverkarens webbplats, de berättar för oss vad som är i blandningen, men föredrar att dölja de faktiska mängderna av varje ingrediens per portion från oss alla.
Den föreslagna dosen är 1 eller 2 tabletter före en måltid två gånger om dagen - drick alltid glas vatten när kapslarna tar fart och lindrar absorptionen

Den officiella hemsidan är fylld med de vanliga obligatoriska glödande recensionerna, men tittar på andra ställen där det verkligen spelar roll vid oberoende recensioner kommer du att vara kvar besviken eftersom det inte verkar vara någon !! -

Det finns inga dokumenterade biverkningar i sig från användare av Somatrodrol, men några av ingredienserna är kända för att orsaka skakningar och jitters hos vissa användare - så om du har en intolerans mot stimulantia, var försiktig när du använder Somatrodol